Libnet.ro
UNICEF

12:00

OTV a inceput sa emita oficial vineri noaptea in Romania, pe licenta DD TV, insa in mod ilegal

Hotnews Hotnews,
 OTV a inceput sa emita oficial vineri noaptea in Romania, pe licenta DD TV, insa in mod ilegal

Televiziunea OTV a inceput sa emita oficial, in noaptea de vineri spre sambata, in Romania, pe frecventa de satelit a postului DD TV, insa inserarea OTV pe DD TV este ilegala, dupa cum a declarat, pentru Mediafax, Laura Georgescu, presedintele Consiliului National al Audiovizualului CNA). continuă pe Hotnews

OTV a inceput sa emita ilegal vineri noaptea in Romania, pe licenta DD TV

Televiziunea OTV a inceput sa emita oficial, in noaptea de vineri spre sambata, in Romania, pe frecventa de satelit a postului DD TV, insa inserarea OTV pe DD TV este ilegala, dupa cum a declarat, pentru Mediafax, Laura Georgescu, presedintele Consiliului National al Audiovizualului CNA).

Presedintele CNA: OTV emite ilegal in Romania.

Televiziunea OTV a inceput sa emita oficial, in noaptea de vineri spre sambata, in Romania, pe frecventa de satelit a postului DD TV, insa inserarea OTV pe DD TV este ilegala, dupa cum a declarat, pentru Mediafax, Laura Georgescu, presedintele Consiliului National al Audiovizualului CNA). CNA a retras, pe 22 ianuarie 2013, cu unanimitate de voturi, licenta audiovizuala a televiziunii OTV, fapt care presupune ca postul controlat de Dan Diaconescu nu mai poate emite. Din 22 ianuarie, Dan .

OTV emite din nou. CNA: Este ILEGAL!

Televiziunea OTV a inceput sa emita oficial, in noaptea de vineri spre sambata, in Romania, pe frecventa de satelit a postului DD TV, insa inserarea OTV pe DD TV este ilegala, dupa cum a declarat Laura Geor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )