Libnet.ro
UNICEF

16:15

OUG care impiedica Exxon sa vanda oricui participatia din Marea Neagra are nevoie de aviz CSAT pentru a fi publicata in Monitorul Oficial

Hotnews Hotnews,
 OUG care impiedica Exxon sa vanda oricui participatia din Marea Neagra are nevoie de aviz CSAT pentru a fi publicata in Monitorul Oficial

Una dintre cele 25 de Ordonante de Urgenta aprobate saptamana trecuta se refera la modificarea Legii Petrolului. insa aceasta nu a fost inca publicata in Monitorul Oficial fiindca are nevoie de avizul Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), potrivit informatiilor HotNews. ro. A fost aprobata cu mentiunea ca trebuie obtinut acest aviz. Scopul OUG este de a impiedica Exxon sa vanda catre rusii de la Lukoil. continuă pe Hotnews

Banane FARA pete maronii! Trucul care impiedica patarea lor (VIDEO)

Nu-ti plac bananele cu pete maronii? iti aratam un truc care te va ajuta sa le pastezi cat mai bine.

Senatul a respins OUG care prevedea eliminarea taxei pe lacomie a lui Valcov si plafonarea salariilor demnitarilor

Senatorii au respins OUG 12020 care corecta masurile prevazute in OUG 114 si introducea alte masuri fiscale printre care inghetarea punctului de amenda la 145 de lei, interzicerea detasarilor la stat si plafonarea salariilor demnitarilor, scrie.

Pensii 2020. Ce s-a intamplat cu OUG care interzicea cumulul pensiei cu salariu

Pensii 2020. Guvernul trebuie sa scoata bani din buget pentru cumulul pensiei cu salariul.

SOC! CRUDUTA e la PAT! UNDE s-a ascuns dupa ce a CALCAT-O in PICIOARE iubtiul croat. IMAGINILE care SPUN TOTUL despre CELALAT BARBAT din VIATA ei! (FOTO)

Daniela Crudu a fost externata din spital si se afla in apartamentul tatalui ei. Vedeta a suferit enorm in urma unui act bural de violenta domestica.

Subiectele zilei: Tragediile nu ne-au invatat nimic. Care este situatia spitalelor pentru arsi din tara; Confesiunea artistei japoneze care traieste de 20 de ani in Romania; Scrutinul irlandez: Irlanda unita, Regatul Unit dezbinat?

Diferenta uriasa intre sistemul de sanatate din Romania si cel din Italia. Cum este tratat un pacient cu cancer. O industrie de miliarde de dolari. Cati turisti mai suporta Alpii austrieci?.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )