Libnet.ro
UNICEF

17:00

OUG privind amnistia si gratierea, n stand by / Textul este redactat, dar ramne problema asumarii la nivel guvernamental (surse)

Hotnews Hotnews,
 OUG privind amnistia si gratierea, n stand by / Textul este redactat, dar ramne problema asumarii la nivel guvernamental (surse)

Ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea este deja redactata dar exista in continuare problema cu asumarea acesteia la nivel guvernamental, au declarat pentru Hotnews. ro surse politice. Mai exact, in momentul de fata nimeni nu doreste sa-si puna semnatura ca initiator pe textul ordonantei. continuă pe Hotnews

Tariceanu, in cazul emiterii unei OUG privind amnistia: Propunerea e rationala

Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni, ca este necesara o remediere a abuzurilor din justitie ca raspuns la intrebare legata de o posibila ordonanta privind amnistia, sustinand totusi ca varianta.

Guvernul a aprobat proiectul de OUG privind conducerea interimara a Inspectiei Judiciare

Guvernul a aprobat, in sedinta de miercuri, o ordonanta de urgenta care reglementeaza modul in care se stabileste conducerea interimara a Inspectiei Judiciare, au declarat surse guvernamentale. in situatia vacantarii functiei de inspector-sef sau, dupa caz, de inspector-sef adjunct al Inspectiei Judiciare, ca urmare a expirarii mandatului, interimatul functiei se asigura de inspectorul-sef sau, dupa caz, de inspectorul-sef adjunct ale caror mandate au expirat, pana la data ocuparii acestor functii in conditiile legii, se arata in proiectul de OUG, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )