Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ovidiu Anton o asteapta pe sefa EBU in Centrul Istoric din Bucuresti: romanul a pregatit un concert special

Adevărul Adevărul,
Ovidiu Anton o asteapta pe sefa EBU in Centrul Istoric din Bucuresti: romanul a pregatit un concert special

Ovidiu Anton, artistul care trebuia sa reprezinte Romania la Eurovision 2016 cu piesa Moment of Silence, a pregatit un concert special chiar in ziua in care Ingrid Deltenre, directorul general al European Broadcasting Union EBU), vine in Romania pentru a discuta cu TVR si cu Guvernul. continuă pe Adevărul

Ovidiu Anton merge la Eurovision anul viitor?

In cazul in care Romania nu va fi exclusa definitiv din EBU, iar TVR va gasi fondurile necesare pentru a plati datoria enorma acumulata catre Uniune, este posibil ca anul viitor sa concuram din nou pentru finala concursului european, iar Ovidiu Anton, pentru ca deja a fost votat de o tara intreaga, sa participe automat in numele Romaniei.

Moment special pe scena Eurovision: Reprezentanta Republicii Moldova a cantat piesa lui Ovidiu Anton (VIDEO)

Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision, Lidia Isac, alaturi de mai multi jurnalisti si bloggeri, au cantat piesa lui Ovidiu Anton, Moment of Silence, in timpul unei conferinte de presa, arata.

Gest emotionant facut de jurnalistii straini acreditati la Eurovision 2016 fata de Ovidiu Anton VIDEO

Reprezentanta Moldovei la Eurovision 2016, Lidia Isac, si jurnalistii acreditati la eveniment si-au aratat solidaritatea si sustinerea fata de Ovidiu Anton, care a fost descalificat din cauza datoriilor Televiziunii Romane catre organizatorii concursului, printr-un gest de-a dreptul emotionant.

Caru' cu Vedete: Ce raspuns a primit Pro TV de la EBU. Va participa Ovidiu Anton la Eurovision 2016?; Fostul iubit Adrian Cristea o bantuie pe Bianca! Nu scapa de el sub nicio forma; Cu sanii lasati pe-afara: o vedeta a patit rusinea pe covorul rosu

Misha, sotia lui Connect-R, cu sanii la vedere. Misha, frumoasa sotie a lui Connect-R, a slabit foarte mult, dupa ce a tinut o dieta drastica, iar acum arata. Senzational! Dani Otil a povesit detalii intime! Cat de intensa a fost partida de sex din toaleta!Dani Otil a vorbit despre decadenta societatii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )