Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ovidiu Dumitrescu, Tradeville: Nuclearelectrica, cea mai buna evolutie din BET

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ovidiu Dumitrescu, Tradeville: Nuclearelectrica, cea mai buna evolutie din BET

Sedinta de tranzactionare de la mijlocul saptamanii a fost marcata de o lichiditate redusa, de numai 13,85 mi and 172;lioa and 172;ne de lei 3,03 milioane euro), de peste trei ori mai mica fata de valoarea medie zilnica din acesta an, de 49,21 milioane de lei, in contextul in care nu a fost realizata nicio tranzactie pe piata deal. continuă pe Ziarul Bursa

Facebook trece prin cea mai buna perioada din istoria companiei

Facebook tocmai si-a publicat rezultatele financiare pe ultimul trimestru fiscal si se pare ca are foarte multe motive de mandrie combinate cu cateva recorduri. Nu trece o zi fara o stire despre Facebook. Platforma online se afla intr-o evolutie permanenta si lupta pe 15 planuri pentru a-si mentine relevanta intr-o piata aflata in continua evolutie.

Ovidiu Serdean, IFB Finwest: Aprecierea actiunilor Nuclearelectrica - datorata unui cumul de stiri pozitive

Inregistrand o crestere de 6,04%, in perioada 14-21 iulie, raportata la moneda euro, actiunile producatorului de energie nucleara Nuclearelectrica SNN) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul principalului cos de actiuni al Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Emisiunea Duelul pianelor, de la TVR 2, organizeaza preselectii pentru cea mai buna voce de karaoke

Sanse mari pentru iubitorii de karaoke! Paula Seling, Ovi si Adrian Enache si-au propus sa-i aduca in emisiunea-concurs Duelul pianelor, care revine in toamna la TVR 2, pe cei mai talentati romani. Toti cei care iubesc sa cante si spun ca au talent sunt asteptati la preselectii.

Cum faci cea mai buna turta de malai. Reteta unei delicatese care ne-a incantat anii copilariei

Turta de malai, un fel de ruda saraca a painii, este foarte putin cunoscuta in zilele noastre. in schimb, bunicile noastre, cel mai probabil isi vor aminti despre cat de frecvent era facuta in orice bucatarie de la tara. Astazi a devenit un fel de curiozitate pentru cei mici, insa pregatita cum trebuie, este la fel de delicioasa.

VIDEO REPORTAJ Vizita in uzina Renault Flins, locul in care se naste masina electrica europeana cu cea mai mare autonomie

Uzina Renault Flins are o traditie impresionanta in fabricarea de masini. Inclusiv legendarul Renault 12 din care a derivat longeviva Dacia 1300 a fost produs aici. Si toate generatiile lui Clio. Mai nou, uzina auto Flins din Franta are o orientare eco tot mai evidenta: este singura fabrica din lume care produce modelul Renault Zoe Z. masina electrica europeana cu cea mai mare autonomie si care acum se afla pe val, fiind asteptata o crestere cu peste 50% a productiei in 2017. Asadar, iata o incursiune in culisele uzinei Renault Flins.

Ceremonie cu fast: Presedintele Iohannis, prezent la cea mai mare intalnire a sasilor

Presedintele Klaus Iohannis va participa in perioada 4-6 august la cea mai mare intalnire a sasilor de dupa 1989, ce va fi desfasurata la Sibiu si la care vor participa circa 12. 000 de.

Cea mai tare metoda de copiat! Nimeni nu se va prinde. Cum a reusit o tanara sa-si pacaleasca profesorii

O studentaa inventat, poate, cea mai tare metoda de copiat la examen. Metoda ei de copiat i-a impresionat pe multi internauti, unii dintre ei gelosi ca nu s-au gandit inainte sa procedeze.

Studiu: Romania, cea mai instabila tara in materie de guvernare. Durata medie a mandatului unui ministru - 1 an

Centrului pentru Promovarea Participarii si Democratiei a facut un studiu prin care analizeaza stabilitatea la guvernare a 9 tari europene. Studiul a aratat ca Romania este cea mai instabila tara.

Globalworth se listeaza luni la Bursa de Valori Bucuresti, prin cea mai mare emisiune de obligatiuni corporative din Romania

Fondul de investitii Globalworth se va lansa luni, 31 iulie, la Bursa de Valori Bucuresti BVB), printr-o emisiune de obligatiuni corporative prin care doreste sa atraga 550 de milioane de euro. Aceasta este cea mai mare emisiune de obligatiuni de catre o companie care activeaza in Romania.

Cea mai cunoscuta atractie turistica din Maramures are in spate o frumoasa poveste de dragoste

Cea mai cunoscutaatractieturisticadinMaramuresare in spate o frumoasa poveste de dragoste. Unneamtindragostit de aceste locuri, dar si defrumuseteaunei romance care.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )