Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ovidiu Ioanitoaia, mesaj cutremurator dupa moartea lui Cristian Topescu

Antena3 Antena3,
Ovidiu Ioanitoaia, mesaj cutremurator dupa moartea lui Cristian Topescu

Jurnalistul Ovidiu Ioanitoaia a declarat la Antena 3, dupa ce a aflat vestea trecerii in nefiinta a lui Cristian Topescu, ca acesta a fost cel mai mare crainic al Romaniei si ca probabil nu va fi egalat. continuă pe Antena3

Dan Negru, mesaj cutremurator dupa moartea lui Cristian Topescu: Era inca...

Dan Negru a scris un mesaj cutremurator pe pagina sa de Facebook, dupa moartea lui Cristian Topescu. Nu-mi amintesc ca-n ultimii 15 ani, Cristian Topescu sa nu ma fi sunat de ziua.

Nadia Comaneci, GEST EMOTIONANT dupa moartea lui Cristian Topescu! Tristete fara margini (FOTO)

Nadia Comaneci a transmis un mesaj emotionant dupa moartea marelui crainic sportiv Cristian Topescu!Camioana de la Montreal a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu cei doi. Astazi este o zi trista.

Tudor Barbu, reactie in lacrimi dupa moartea lui Cristian Topescu: Omul asta a fost primul care mi-a intins mana. A fost acolo cand Nadia a luat primul 10, a fost acolo cand... (VIDEO)

Tudor Barbu a avut o reactie extrem de emotionanta cand a aflat in direct, in timp ce modera emisiunea Se intampla acum!, ca a murit Cristian Topescu. Fostul comentator sportiv a incetat din.

Reactii politice dupa moartea lui Cristian Topescu. Ce au spus Basescu, Dragnea, Iohannis si Ludovic Orban despre comentatorul sportiv

Liderii celor mai mari partide politice din Romania si-au exprimat regretul pentru moartea comentatorului Cristian Topescu. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost printre primii care au transmis un mesaj, mai ales ca fostul comentator a fost si parlamentar al PNL mandatul 2008-2012.

Din pacate, o veste trista: Dupa moartea Ionelei Prodan o alta tragedie se abate asupra muzicii populare romanesti. Este vorba de indragita artista... (FOTO)

Dupa moartea Ionelei Prodan, lumea muzicii populare romanesti primeste o noua lovitura, cantareata Maria Butaciu, in varsta de 78 de ani, fiind in coma. Aceasta a suferit un accident vascular, potrivit.

Gica Hagi, la moartea lui Cristian Topescu: Un om de valoare imensa, un patriot

Fostul mare fotbalist roman Gheorghe Hagi si-a exprimat regretul, pe pagina sa de Facebook, pentru decesul fostului comentator sportiv Cristian Topescu. Romania pierde astazi un om de o valoare imensa,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )