Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ovidiu Raetchi: PSD trebuie sa inteleaga ca semnalele din UE privind sanctionarea Romaniei sunt tot mai grave. Nu pot risca destinul tarii pentru dosarele lui Dragnea!

Hotnews Hotnews,
 Ovidiu Raetchi: PSD trebuie sa inteleaga ca semnalele din UE privind sanctionarea Romaniei sunt tot mai grave. Nu pot risca destinul tarii pentru dosarele lui Dragnea!

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi afirma ca PSD trebuie sa inteleaga ca semnalele din UE privind sanctionarea Romaniei pentru imixtiuni politice in justitie sunt tot mai grave si le cere social-democratilor sa nu riste destinul tarii pentru dosarele lui Liviu Dragnea. continuă pe Hotnews

PSD trebuie sa inteleaga ca semnalele din UE privind sanctionarea Romaniei sunt tot mai grave

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi sustine ca PSD trebuie sa inteleaga ca semnalele din UE privind sanctionarea Romaniei pentru imixtiuni politice in justitie sunt tot mai grave si le cere social-democratilor sa nu riste destinul tarii pentru dosarele lui Liviu Dragnea.

Ovidiu Raetchi, o desfiinteaza pe Carmen Dan: Este penibil ca inca mai face diagnoze

Coordonatorul Comisiei de Aparare a PNL, deputatul liberal Ovidiu Raetchi, a afirmat ca este penibil.

Modul in care Carmen Dan si PSD au gestionat OUG privind pensiile de serviciu a generat panica

Coordonatorul Comisiei de Aparare a PNL, deputatul liberal Ovidiu Raetchi, a afirmat ca este penibil ca ministrul de Interne, Carmen Dan, inca mai cere diagnoze asupra situatiei din Politia Romana, se afirma intr-un comunicat al partidului, remis Redactiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )