Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ovidiu Tender, despre arestarea Alinei Bica: M-a bucurat (VIDEO)

B1 B1,
Ovidiu Tender, despre arestarea Alinei Bica: M-a bucurat (VIDEO)

Ovidiu Tender, denuntatorul Alinei Bica, a declarat luni, la iesirea din sediul DNA, ca arestarea fostei sefe a DIICOT l-a bucurat. Tender a declarat ca a sosit la DNA pentru un dosar vechi, avand. continuă pe B1

Ovidiu Tender: M-a bucurat arestarea Alinei Bica

Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost audiat luni la DNA, unde s-a prezentat in calitate de reclamant, deoarece i s-a furat un avion in urma cu cativa ani, dupa cum a declarat acesta, la iesirea de la audieri.

VIDEO Ovidiu Tender: M-a bucurat arestarea Alinei Bica

Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost audiat luni la DNA, unde s-a prezentat in calitate de reclamant, deoarece i s-a furat un avion in urma cu cativa ani, dupa cum a declarat acesta, la iesirea de la audieri.

Tender, la iesirea de la DNA: Sunt bucuros de arestarea Alinei Bica

Ovidiu Tender a fost audiat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie. El a declarat, la iesirea din sediul DNA, ca cele doua mandate emise pe numele Alinei Bica l-au bucurat.

Rasturnare de situatie in dosarul Alinei Bica: Ovidiu Tender a facut denunt impotriva fostei sefe DIICOT

Omul de afaceri Ovidiu Tender, pe care Alina Bica l-a ajutat sa tergierseze dosarul si sa scape de condamnarea cu executare, a facut un denunt impotriva fostei sefe DIICOT.

UPDATE. Ovidiu Tender a denuntat-o pe Alina Bica la DNA legat de o mita pe care ar fi dat-o

UPDATE 18:10 - Omul de afaceri Ovidiu Tender a facut un denunt impotriva Alinei Bica, legat de o mita pe care i-ar fi dat-o fostului procuror-sef al DIICOT, sub forma de actiuni, printr-un intermediar care s-a.

Ovidiu Tender, audiat la DNA. El ar fi fost citat in calitate de reclamant intr-un dosar in care acuza ca i s-a furat un avion

Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost audiat luni, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), el spunand ca a venit in cazul plangerii sale privind persoanele care i-au furat un avion si a mentionat ca nu a fost chemat pentru a da declaratii dupa ce a facut un denunt impotriva Alinei Bica, fostul sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT). Acesta a adaugat ca se bucura de arestarea ei.

Omul de afaceri Ovidiu Tender, intr-un denunt: I-am dat mita actiuni Alinei Bica

Omul de afaceri Ovidiu Tender a facut un denunt impotriva Alinei Bica, legat de o mita pe care i-ar fi dat-o fostului procuror-sef al DIICOT, sub forma de actiuni, printr-un intermediar care s-a adresat initial sotului Alinei Bica, conform unor surse judiciare. Mita era pentru a se asigura ca va primi o pedeapsa mai mica in instanta.

Tender a facut vineri un denunt impotriva Alinei Bica, legat de o mita pe care i-ar fi dat-o - surse

Omul de afaceri Ovidiu Tender a facut un denunt impotriva Alinei Bica, legat de o mita pe care i-ar fi dat-o fostului procuror-sef al DIICOT, sub forma de actiuni, printr-un intermediar care s-a adresat initial sotului Alinei Bica, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Videanu, Alin Cocos si un fost consilier al Alinei Bica, retinuti de DNA

Actualizare 08:49 Comisarul. ro: Tender, Dragnea si Ioan Niculae ar putea fi, de asemenea, chemati la DNA Oamenii de afaceri Ovidiu Tender si Ioan Niculae, precum si presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, ar putea fi adusi, in curand, pentru audieri la DNA, in legatura cu dosarele Alinei Bica, mai precis cu fostul consilier al acesteia, Florin Mihailescu, sustine site-ul Comisarul. ro.

Ovidiu Tender, audiat la DNA: Mi s-a furat un avion

Omul de afaceri Ovidiu Tender, a fost audiat luni la DNA, dupa ce a facut un denunt impotriva Alinei Bica, arestata in dosarul retrocedarilor ilegale. Tender spune ca a fost la DNA pentru a da declaratii in cazul plangerii sale cu privire la persoanele.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )