Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ozana Barabancea, din nou in costum de baie. Cum a reactionat Mihaela Radulescu atunci cand a vazut-o

Playtech Playtech,
Ozana Barabancea, din nou in costum de baie. Cum a reactionat Mihaela Radulescu atunci cand a vazut-o

Ozana Barabancea a fost unul dintre personajele cu greutate in showbiz-ul romanesc. Spun a fost pentru ca vedeta Antena 1 a slabit spectaculos, in ultimii doi ani, iar acum se poate lauda cu o silueta care nu poate trece neobservata. Asa s-a intamplat recent, cand Ozana s-a pozat in costum de baie, iar Mihaela Radulescu . continuă pe Playtech

Alina Chivulescu sufera enorm dupa ce Dan Chisu a fost din nou diagnosticat cu cancer. Actrita din Fructul Oprit, de nerecunoscut

Anul acesta, Dan Chisu a fost diagnosticat cu cancer de piele pentru a treia oara. Vestea a indurerat-o enorm pe Alina Chivulescu, sotia sa, pe fata careia se cunosc deja urmele suferintei. Actrita este mult mai abatuta si ingandurata, atunci cand iese in public, dupa cum se poate vedea in imaginile din galeria foto a .

Fosta sotie a lui Cristi Borcea, probleme cu legea, in SUA. Alina Vidican, din nou in instanta

Alina Vidican, fosta sotie a lui Cristi Borcea, are probleme cu legea in Statele Unite. Ea urmeaza sa se prezinte in fata judecatorilor americani, dupa ce a comis mai multe nereguli. Alina Vidican, fosta sotie a lui Cristi Borcea, are probleme cu legea in Statele Unite, dupa ce a incalcat de mai multe ori legislatia .

Printul Andrew, acuzat din nou de abuzuri sexuale, in complicitate cu miliardarul Jeffrey Epstein

Printul Andrew al Marii Britanii este acuzat din nou de abuzuri sexuale, in complicitate cu miliarda.

Printul Andrew, acuzat din nou de abuzuri sexuale, in complicitate cu Jeffrey Epstein

Printul Andrew al Marii Britanii este acuzat din nou de abuzuri sexuale, in complicitate cu miliardarul american Jeffrey Epstein, de o femeie care a acordat un interviu postului de televiziune NBC, noteaza Guardian, preluat de Mediafax.

Lindsay Lohan, din nou singura! A fost parasita de Printul Arabiei!

Lindsay Lohan face ce face si nu reuseste nicicum sa isi gaseasca norocul in amor. Celebra actrita este din nou singura dupa ce a fost parasita de Printul Arabiei.

Roxana Ionescu, din nou mamica dupa ce a pierdut sarcina. Ce mesaj a primit Mama Natura

Roxana Ionescu se pregateste sa devina din nou mama! Cu toate ca a trecut printr-un episod crunt dupa ce a pierdut o sarcina aproape de termen, Roxana si iubitul ei au ramas aproape unul de celalalt si au continuat sa spere. Ce se intampla acum in familia celor doi? Roxana Ionescu se pregateste sa devina .

Politia Romana incearca, din nou, sa-si dezvolte propriul sistem IT de recunoastere faciala. Tehnologia este folosita deja de SRI

Politia Romana incearca din nou sa implementeze un sistem IT de recunoastere faciala care sa permita introducerea, preluarea si compararea de imagini faciale digitale provenite din diferite surse CCTV sisteme TV cu circuit inchis, webcam, telefoane mobile, ATMcam) cu cele stocate in baza de date, in vederea recunoasterii persoanelor. Tehnologia de recunoastere faciala, care ridica tot mai mari temeri in UE, este deja implementata in controversatul sistem SII Analytics gestionat de SRI. Vezi in articol de ce vrea Politia sa dezvolte acest sistem.

Kate Middleton, din nou insarcinata? Ducesa si Printul William ar putea fi iar parinti

Kate Middleton se pregateste sa devina mama pentru a patra oara? Este bine cunoscut faptul ca Printul William si sotia sa doresc sa-si intemeieze o familie destul de mare, dat fiind faptul ca deja au trei copii. Dar oare mai vine si al patrulea? Cine face lumina in acest caz? Asteapa micutii ducilor inca un .

DigiSport: M-as casatori cu ea chiar acum, chiar acum! Nick Kyrgios loveste din nou. Declaratie uimitoare a jucatorului

Nick Kyrgios a pierdut in 3 seturi cu Roger Federer, la Laver Cup, dar a avut o scuza neobisnuita pentru pierderea unui game. Australianul a pretins ca o fata draguta din public a reprezentat motivul esecului sau.

Dinamo, invinsa din nou de cosmarul Astra

Astra Giurgiu a invins, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, Dinamo, intr-un meci din etapa a zecea a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )