Libnet.ro
UNICEF

01:05

(P) Pe 19 septembrie incepe cel mai mare eveniment de mobila din Romania - Targul international de mobila, echipamente si accesorii BIFE-SIM

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
(P) Pe 19 septembrie incepe cel mai mare eveniment de mobila din Romania - Targul international de mobila, echipamente si accesorii BIFE-SIM

In perioada 19 23 septembrie are loc la ROMEXPO evenimentul anului pentru piata de mobilier din Romania targul BIFE-SIM. Companii din Romania si din strainatate, sute de modele, mii de piese, zeci de stiluri, informatii pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Mecenatul in 2015: Ovidiu Sandor a creat cel mai mare eveniment de arta vizuala din Romania

Curatori recunoscuti international, circa 100 de artisti, un buget care ajunge la circa 200. 000 euro si o luna de expozitii de arta contemporana in 20 locatii. Asa poate fi descris in cateva date brute evenimentul Art Encounters, initiat de omul de.

Ryanair vrea sa devina cel mai mare operator aerian low-cost din lume pana in 2024

Ryanair Holdings, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, vrea pana in 2024 sa devina cea mai mare linie aeriana low-cost din lume, cu o flota de peste 500 de aeronave si 160 de milioane de pasageri.

Interviu Dr. Richard Constantinescu: Grigore T. Popa, cel mai mare anatomist pe care l-a avut Romania/ Profesorul care a tradus in anii '40 Anatomia lui Gray

Omis sau prezentat trunchiat de istoriografia comunista, uitat nedrept de mult si dupa 1990, Grigore T. Popa, cel mai mare anatomist pe care l-a avut Romania, e azi inca prea putin cunoscut publicului. Atat el, cat si opera sa. O mica parte a scrierilor i-au fost publicate. Insa aceste eforturi izolate n-au putut acoperi coplesitoarea dimensiune a ceea ce a lasat.

Mafia, implicata in afacerea refugiatilor. Italia vrea sa inchida cel mai mare centru de refugiati din Europa

Italia vrea sa inchida cel mai mare centru de refugiati din Europa,CARA din Mineo, dupa ce o ancheta a scos la iveala faptul ca mafia italiana ar conduce locul de adapostire a refugiatilor, potrivit Gazeta.

Descoperire de exceptie in Australia. Este cel mai mare din lume

Cercetatorii australieni au descoperit cel mai lung lant vulcanic din lume care se intinde de-a lungul coastei de est a continentului, potrivit unui studiu publicat in revista Nature, informeaza agentia Xinhua.

Marius Marinescu, despre decesul fondatorului PRM: Am pierdut cel mai mare nationalist al Romaniei. Era un mare iubitor de oameni, de animale

Vicepresedintele PRM, Marius Marinescu, a declarat luni, dupa vestea decesului lui Cornelui Vadim Tudor, ca Romania a pierdut un mare om de cultura, dar si un mare iubitor de tara, de oameni si animale. Este o.

Cat de mare e cel mai mare motor de cautare: Google e de 100 de ori cat Facebook

In 17 ani de existenta, Google a crescut mult. in prezent, se poate sa fie cel mai mare produs al Internetului in ceea ce priveste cantitatea de cod. Prin comparatie, aplicatia Facebook e liliputana.

VIDEO Cel mai mare vulcan din Japonia a erupt luni fara avertisment, aruncand cenusa pana la distanta de 4 km.

Aso, un vulcan de pe insula principala din sudul Japoniei, Kyushu, a erupt luni, aruncand o coloana de fum negru pana la inaltimea de 2 kilometri, dar fara sa se raporteze pana acum victime sau daune materiale, transmite Reuters.

Vremea devine calduroasa, iar temperaturile ajung la 34 de grade, in urmatorul interval; dupa 19 septembrie, se raceste

Vremea va deveni calduroasa in urmatoarele zile, media regionala diurna osciland intre 30 si 34 de grade Celsius, la nivelul intregii tari, in timp ce probabilitatea de aparitie a ploilor va fi mai mare in cea de-a doua jumatate a lunii septembrie, conform prognozei pentru perioada 14 - 27 septembrie, publicata, luni, de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) si citata de Agerpres.

Costi Ionita a primit titlul de cel mai bun producator al anului in cadrul galei Big Apple Music Awards 2015 (FOTO)

Costi Ionita a fost premiat, pe 12 septembrie, in cadrul galei Big Apple Music Awards 2015 cu titlul de cel mai bun producator, informeaza click. ro. Romanul a fost recompensat de juriul de specialitate cu titlul de.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )