Libnet.ro
UNICEF

01:05

[P] Brexit si taberele internationale in Marea Britanie

Hotnews Hotnews,
 [P] Brexit si taberele internationale in Marea Britanie

Brexit este un cuvant care se intalneste tot mai des, mai ales pe masura ce se apropie data preconizata pentru iesire 29 martie 2019. Este un cuvant care va fi cel mai probabil introdus si in dictionare si in manualele scolare. Dar ce inseamna cu adevarat acest Brexit pentru copiii si tinerii din Romania care isi doresc sa viziteze in continuare Marea Britanie?. continuă pe Hotnews

Ce promite Marea Britanie Irlandei in caz de Brexit fara acord

Marea Britanie a anuntat miercuri ca va elimina tarifele de import pentru o serie de bunuri si nu va efectua controale la granita dintre Irlanda si Irlanda de Nord, in eventualitatea unui Brexit fara acord, scrie Reuters.

Brexit. Trump, nerabdator sa inceapa negocierile pentru un acord comercial la scara larga cu Marea Britanie

Dezbaterea in curs in Marea Britanie cu privire la parasirea Uniunii Euripene UE) sfasie tara, a apreciat joi presedinele american Donald Trump, relateaza The Associated Press.

Vot decisiv in Parlamentul britanic: Accepta Marea Britanie un Brexit fara acord sau nu?

Parlamentul din Marea Britanie va decide miercuri daca accepta sau nu o retragere fara acord din Uniunea Europeana, transmite EFE preluata de Agerpres. Votul parlamentarilor vine pe fondul infrangerii.

DIN CAUZA BREXIT: Peste 275 de companii financiare isi transfera activele din Marea Britanie in UE

Peste 275 de companii financiare transfera active si fonduri cumulate de 1. 200 de miliarde de dolari, precum si mii de angajati din Marea Britanie in Uniunea Europeana.

Brexit. Peste 275 de companii financiare transfera active de 1.200 miliarde de dolari din Marea Britanie in UE

Peste 275 de companii financiare transfera active si fonduri cumulate de 1. 200 de miliarde de dolari, precum si mii de angajati din Marea Britanie in Uniunea Europeana, in perspectiva Brexitului, la costuri de pana la 4 miliarde de dolari, potrivit unui raport publicat luni de o firma de cercetare, transmite Reuters.

Marea Britanie va elimina tarifele de import pentru o serie de bunuri

Marea Britanie a anuntat astazi ca va elimina tarifele de import pentru o serie de bunuri si nu va efectua controale la granita dintre Irlanda si Irlanda de Nord, in eventualitatea unui Brexit fara acord, transmite Reuters.

Marea Britanie va elimina tarifele de import pentru o serie de bunuri

Marea Britanie a anuntat astazi ca va elimina tarifele de import pentru o serie de bunuri si nu va efectua controale la granita dintre Irlanda si Irlanda de Nord, in eventualitatea unui Brexit fara acord, transmite Reuters.

DIN CAUZA BREXITULUI Active de 1.200 miliarde de dolari, transferate din Marea Britanie in UE

Peste 275 de societati financiare transfera active si fonduri in valoare totala de 1. 200 miliarde de dolari, respectiv mii de angajati din Marea Britanie in Uniunea Europeana, in perspectiva iesirii tarii din blocul comunitar Brexit), potrivit unui raport realizat de think tank-ul New Financial, preluat de Reuters.

webPR: Folosirea regulata a tigarilor electronice ramane scazuta in randul tinerilor din Marea Britanie

Raportul Departamentului de Sanatate Publica din Marea Britanie Public Health England - PHE) asupra utilizarii tigarilor electronice arata ca vapatul in mod regulat ramane la un nivel scazut in randul tinerilor si s-a plafonat in randul adultilor. Vapatul in mod regulat ramane la un nivel scazut in randul tinerilor din Marea Britanie si s-a plafonat in randul adultilor, ne informeaza un raport independent realizat de cercetatorii de la Kings College London si solicitat de Departamentul de Sanatate Publica Public Health England).

Ce salarii fabuloase au cel mai bine platiti directori din Marea Britanie, precum sefii Coca Cola, Shell si British Petroleum

Raportul dintre salariile anuale ale unora dintre cei mai bine platiti directori executivi din Marea Britanie ajung sa fie si de peste 1. 000 de ori mai mari decat salariul mediu platit angajatilor companiei, se arata intr-un studiu publicat de BBC.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )