Libnet.ro
UNICEF

10:30

(P) La Bucuresti va avea loc prima Conferinta despre Fericire din Estul Europei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
(P) La Bucuresti va avea loc prima Conferinta despre Fericire din Estul Europei

Pe 5-6 octombrie, la Universitatea Romano-Americana din Bucuresti, Asociatia Initiativa pentru Fericire va organiza prima Conferinta despre Fericire din Estul Europei. Cu 4 speakeri internationali si alti 5 romani, Conferinta doreste sa prezinte unele. continuă pe Wall-Street Ro

Peste 3 zile va avea loc prima Conferinta despre Fericire din Estul Europei.

Pentru prima data in Romania, la Bucuresti se va organiza Conferinta despre Fericire, un proiect al Asociatiei Initiativa pentru Fericire. Pe 5-6 octombrie, la Universitatea Romano-Americana din Bucuresti, sute de romani sunt asteptati sa ia parte la evenimentul in care vor fi discutate ultimele descoperiri din domeniul psihologiei pozitive, stiinta care studiaza fericirea. Programul evenimentului este compus din discursuri si ateliere de lucru, in care se vor trata teme precum fericirea la .

CONCURS Castiga o invitatie la Conferinta despre Fericire

Este dovedit faptul ca oamenii fericiti au relatii mai stranse, mai multi prieteni, castiga mai multi bani si au cariere de succes. Oamenii fericiti sunt mai empatici, solidari, iubitori si toleranti. Pe de alta parte insa, Romania este cea mai nefericita tara din Uniunea Europeana.

Prima conferinta internationala privind chestiunea siriana ar putea avea loc in noiembrie

Reprezentantul Organizatiei Natiunilor Unite si al Ligii Arabe care se ocupa de Siria, Lakhdar Brahimi, a declarat duminica seara ca spera ca o conferinta internationala privind chestiunea siriana, numita Geneva 2, sa poate avea loc la mijlocul lunii noiembrie, potrivit agentiei de stiri Reuters.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )