Libnet.ro
UNICEF

20:30

(P) Cel mai important reparator de vagoane de marfa din Romania, Reva Simeria isi indreapta mai mult de jumatate din activitatea de reparatii catre export

Antena3 Antena3,
(P) Cel mai important reparator de vagoane de marfa din Romania, Reva Simeria isi indreapta mai mult de jumatate din activitatea de reparatii catre export

Investitiile importante in tehnologie, portofoliul complex de servicii, dar si experienta centenara, pozitioneaza Reva SA Simeria ca cel mai important reparator de vagoane de marfa din Romania. Avand deja mai. continuă pe Antena3

Daniel Constantin: Este cel mai important vot din 1989 pana in prezent

Vicepremierul Daniel Constantin a afirmat ca romanii au pentru prima oara ocazia sa faca o alegere buna pentru tara si considera ca alegerile prezidentiale din acest an sunt cele mai importante de dupa.

Crin Antonescu: Dreptul la vot este cel mai important castig al nostru in ultimii 25 de ani

Crin Antonescu, fostul presedinte PNL, a votat la o sectie din Bucuresti, spunand ca si-a exercitat acest drept in semn de respect pentru cei care isi pun speranta in alegerile de anul acesta.

Dedeman cumpara cu 16 mil. de euro un teren de 50.000 mp langa IKEA pentru cel mai mare magazin de bricolaj din Romania

Dedeman, cel mai mare retailer specializat in bricolaj, companie detinuta de catre antreprenorii romani Dragos si Adrian Paval, pregateste una dintre cele mai importante mutari pe piata de bricolaj, atacand zona nordul Bucurestiului, una dintre cele.

Cum a fost la Dreamhack Masters, cel mai important eveniment de gaming din weekend: cosplay, gameri si gadgeturi

Dreamhack Masters Bucharest a inceput de vineri si continua pana duminica, 2 noiembrie. Gamingul este la putere si odata cu el gameri din toata tara.

Volatilitatea Dow Jones a adus in octombrie cel mai bun volum lunar din 2014

Cu 59. 626 de contracte, luna octombrie a adus cel mai bun rezultat al Sibex din acest an, fiind depasit precedentul nivel de referinta din ianuarie 53. 083 de contracte). Totodata, volumul s-a dublat comparativ cu luna septembrie.

Lectia despre fericire a unui supravietuitor al Holocaustului, care a inteles care este cel mai important lucru in viata

Psihiatrul evreu Viktor Frankl 1905-1997), supravietuitor al Holocaustului, autorul bestseller-ului Omul in cautarea sensului vietii, a inteles ca, pentru a putea fi fericiti, oamenii trebuie sa-si gasesca scopul in viata.

Cel mai bun televizor 4K cum alegi TV-ul perfect pentru imaginea perfecta

Televizoarele Ultra High Defintion, sau 4K, au devenit foarte populare anul acesta. Majoritatea producatorilor se lauda cu astfel de dispozitive, iar noi vom incerca sa va ajutam sa alegeti cel mai bun televizor 4K. Televizoarele 4K au o rezolutie standard de 38402160, de patru ori mai mare decat cea a televizoarelor Full HD. Aceasta rezolutie ridicata asigura o claritate foarte mare a imaginii si utilizatorii se pot bucura de continut spectaculos. Totusi, cum alegi cel mai bun televizor 4K? Probabil [].

Discount-uri exclusive la cel mai mare targ pentru copii - Baby Boom Show!

Nu rata cele mai mari discount-uri exclusive - numai la Baby Boom Show!Baby Boom Show, cel mai mare targ pentru copii de 0 5 ani si viitoare mamici, are loc in perioada 6 9 noiembrie, la Romaero Baneasa. Cei.

Ucraina reprezinta cel mai periculos loc din Europa pentru jurnalisti

Estul Ucrainei este cel mai periculos loc din Europa pentru activitatea jurnalistilor, multi reprezentanti ai mass-media fiind ucisi sau raniti grav, a declarat Nils Muiznieks, comisar pentru drepturile omului in.

Cel mai slab start de sezon pentru Manchester United din ultimii 28 ani

Pierderea derby-ului orasului Manchester cu rivala City a facut ca United sa inregistreze statistic cel mai slab start de sezon in prima liga engleza din ultimii aproape treizeci de ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )