Libnet.ro
UNICEF

01:05

(P) Connect Box reinventeaza experienta Wi-Fi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
(P) Connect Box reinventeaza experienta Wi-Fi

Connect Box, raspunde asteptarilor romanilor cu privire la utilizarea internetului Wi-Fi. Aproximativ 49% dintre utilizatori cred ca viteza internetului prin wireless este aceeasi cu cea oferita de internetul prin cablu si 51% sunt de parere ca viteza. continuă pe Wall-Street Ro

[P] Connect Box reinventeaza experienta Wi-Fi

Connect Box raspunde asteptarilor romanilor cu privire la utilizarea internetului Wi-Fi. Aproximativ 49% dintre utilizatori cred ca viteza internetului prin wireless este aceeasi cu cea oferita de internetul prin cablu si 51% sunt de parere ca viteza internetului ramane aceeasi indiferent cate persoane sunt conectate in acelasi timp, conform unui studiu de piata realizat de UPC in perioada iulie-august 2015, pe un esantion reprezentativ de utilizatori de internet din mediul urban.

Connect Box reinventeaza experienta Wi-Fi

UPC Romania a lansat modemul de ultima generatie, Connect Box, care asigura viteze de pana la 500 Mbps prin Wi-Fi, conexiune stabila si acoperire oriunde in casa. Modemul este disponibil cu internetul Fiber Power 200 si 500, in toata aria de acoperire UPC.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )