Libnet.ro
UNICEF

01:05

(P) Crossover intra pe piata din Romania cu joburi de 8.000 de dolari pe luna

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
(P) Crossover intra pe piata din Romania cu joburi de 8.000 de dolari pe luna

Incepand din 2016, compania americana Crossover isi stabileste prezenta in Romania. Oferind pana la 8000 USD/luna, compania va recruta cel putin 1000 de programatori, arhitecti software, manageri de proiect si experti financiari. continuă pe Wall-Street Ro

Tabletele cu Windows au o cota de piata din ce in ce mai mare

Avand in vedere ca versiunile recente de Windows sunt optimizate pentru touchscreen, cresterea vanzarilor era inevitabila. Foarte multi posesori de tablete sunt de parere ca iPad-urile sunt cele mai bune dispozitivedin aceasta clasa. in acelasi timp insa, pentru ca exista un numar incredibil de mare de producatori de creatii cu Android, la ora actuala exista [] Tabletele cu Windows au o cota de piata din ce in ce mai mare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cota TVA din Romania va ramane printre cele mai ridicate din lume si dupa reducerea la 20%

Cota standard de TVA din Romania este printre cele mai mari la nivel global si va ramane situata in prima cincime a clasamentului global chiar si dupa reducerea de la 1 ianuarie, la 20%, in timp ce cota unica plaseaza Romania in ultima cincime a.

Ellie White este vedeta cu cel mai indragit blog din Romania

Ellie White este vedeta cu cel mai indragit blog. Artista a castigat premiu Eva. ro la aceasta categorie, in urma voturilor oferite online de fanilor.

Ideea castigatoare a Hackathon-ul international 24HCodING a venit din Romania. Castigatorii au primit o excursie in Silicon Valley

Ideea castigatoare a Hackathon-ul international 24HCodING, organizat la Bucuresti de ING Bank, apartine unei echipe din Romania, care a propus un sistem de micro-plati ce permite efectuarea platilor self-service precum plata unei parcari) doar cu.

ALD Automotive si BMW anunta prima livrare din Romania a hibridului BMW i8

ALD Automotive alaturi de BMW anunta prima livrare din Romania a celui mai nou hibrid din gama BMW, modelul i8, informeaza un comunicat de presa.

REVISTA PRESEI: Ce spun musulmanii din Romania despre proiectul moscheii de la Bucuresti

In ziarele de luni, citim despre comunitatea musulmana din Romania si un interviu cu fostul presedinte Traian Basescu despre atentatele din Franta. in continuare, aflam care ar trebuie sa fie prioritatile ministrului de Transporturi si citim despre meciul Steaua-Dinamo.

Cum ar putea intra Rusia din nou in G8

Ministrul de Externe german, Frank-Walter Steinmeier, a declarat ca Rusia ar putea reveni an grupul tarilor G8, daca va continua sa coopereze cu Occidentul privind conflictul din Siria si daca va fi rezolvata criza din Ucraina.

Promisiunea lui Ronnie OSullivan pentru fanii snookerului din Romania

Prezent pentru prima data in Romania, Ronnie OSullivan a facut o promisiune fanilor snookerului din tara noastra la finalul meciului demonstrativ disputat sambata seara in compania conationalului sau englez Stuart Bingham sub cupola Circului Globus din Capitala.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1882 seconds )