Libnet.ro
UNICEF

19:45

[P] Gazeta Sporturilor da premii de 49 de ani! Cei mai buni din sportul romanesc premiati la Superlativele GSP

Hotnews Hotnews,
 [P] Gazeta Sporturilor da premii de 49 de ani! Cei mai buni din sportul romanesc premiati la Superlativele GSP

Cea mai prestigioasa ancheta din sportul romanesc si-a aflat cistigatorii, iar Gazeta Sporturilor produce luni o editie de colectie, de 28 de pagini, pentru a onora evenimentul. Pe baza unui algoritm complex, care mixeaza aproape 30. 000 de voturi ale cititorilor cu opiniile celor mai mari specialisti de sport din Romania si cu 5 categorii de specialisti consultati, Gazeta Sporturilor a reusit sa obtina o ierarhie definitorie pentru sportul romanesc in anul 2014. Ancheta de sfirsit de an a Gazetei isi consuma un episod de exceptie, al 49-lea, in ziarul de luni. continuă pe Hotnews

ITF: Novak Djokovic si Serena Williams, desemnati cei mai buni jucatori de tenis din lume in 2014

Tenismenul sarb, Novak Djokovic si jucatoarea amercana Serena Williams au fost desemnati drept cei mai buni jucatori din lume in 2014 de Federatia Internationala de Tenis ITF), dupa rezultatele pe care le-au.

Novak Djokovic si Serena Williams, cei mai buni jucatori de tenis din 2014

Novak Djokovic masculin) si Serena Williams feminin) au fost declarati cei mai buni jucatori din lume in 2014 de catre Federatia Internationala de Tenis.

Orange Elvetia va fi vandut unuia dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Franta

Operatorul de telefonie mobila Orange Elvetia va fi cumparat de catre Xavier Niel, unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Franta, pentru suma de 2,3 miliarde de euro, tranzactia urmand sa fie definitivata in primul trimestru al anului viitor,.

Rectificare negativa de 790 de milioane de lei la Primaria Capitalei. De unde au fost taiati cei mai multi bani

In visteria Primariei Capitalei sunt, de joi, mai putini bani, dupa ce Consiliul General a aprobat un proiect de hotarare privind rectificarea negativa a bugetului municipalitatii pe 2014.

Cei mai periculosi politicieni ai Europei. Ei pot aduce haosul pe continent in 2015

Situatia politica din Europa este in continua deteriorare pe masura ce deflatia ameninta tot mai multe tari, iar cresterea economica devine un deziderat. Problemelor economice se adauga conflictul din Ucraina, rata mare a somajului, situatie care.

Brad Pitt implineste maine 51 de ani! Cele mai sexy look-uri ale sale de-a lungul timpului

Maine, starul atator filme bune trece pragul celor 50 de ani. O zi care il regaseste pe Brad Pitt ca om insurat a doua oara cu mama copiilor sai, frumoasa Angelina Jolie, dar si ca actor activ in numeroase productii promitatoare. Cariera in film si-a inceput-o acum mai bine de 20 de ani, care l-au consacrat de la tanarul blond cu ochi albastri la unul din cele mai sexy staruri ale Hollywoodului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )