Libnet.ro
UNICEF

05:45

(P) JYSK Romania plateste 15 lei/zi pentru tichetele de masa ale angajatilor sai

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
(P) JYSK Romania plateste 15 lei/zi pentru tichetele de masa ale angajatilor sai

JYSK Romania, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilier si decoratiuni interioare din Europa, va majora, incepand cu data de 1 decembrie 2016, valoarea tichetelor de masa acordate angajatilor sai. Astfel,. continuă pe Wall-Street Ro

JYSK Romania majoreaza la 15 lei pe zi valoarea tichetelor de masa acordate angajatilor

JYSK Romania a anuntat ca va majora valoarea tichetelor de masa acordate angajatilor, incepand cu data de 1 decembrie, astfel, valoarea nominala a unui tichet de masa ajungand la 15 lei, suma maxima prevazuta de lege, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Vlad Voiculescu: Aproximativ 80 de milioane de lei, alocate pentru tratarea victimelor din Colectiv, au ramas necheltuite

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat, marti, ca a ramas necheltuita suma de 80 de milioane de lei, alocata pentru tratarea victimelor incendiului din clubul Colectiv. Astfel, perioada in care banii pot fi folositi a fost prelungita cu doi ani.

Lukoil Romania a devenit distribuitor autorizat pentru plata rovinietei

Lukoil Romania a devenit distribuitor autorizat pentru incasarea tarifului de utilizare rovinieta), a informat astazi Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), intr-un comunicat de presa.

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )