Libnet.ro
UNICEF

09:30

(P) Liga 1: CFR Cluj, cale libera catre al saselea sau titlu de campioana?

B1 B1,
(P) Liga 1: CFR Cluj, cale libera catre al saselea sau titlu de campioana?

P) Batalia pentru titlu in Liga 1 parea sa fie ca si rezolvata dupa cea de-a treia etapa din play-off, atunci cand CFR Cluj a invins-o pe FCSB, insa ardelenii au facut doi pasi gresiti, iar. continuă pe B1

Liga 1: CFR Cluj, cale libera catre al saselea sau titlu de campioana?

Batalia pentru titlu in Liga 1 parea sa fie ca si rezolvata dupa cea de-a treia etapa din play-off, atunci cand CFR Cluj a invins-o pe FCSB, insa ardelenii au facut doi pasi gresiti, iar Universitatea Cr.

CFR Cluj rateaza victoria la Giurgiu de la 2-0!

Campioana CFR Cluj ramane pe locul doi in clasamentul din playoff dupa ce nu a reusit mai mult de un 2-2 pe terenul Astrei Giurgiu, intr-un meci din etapa a 6-a.

Asa am trait Astra - CFR Cluj

CFR Cluj era condamnata sa castige la Giurgiu pentru a reveni pe primul loc in Liga 1. Partida Astra - CFR Cluj a fost live text in aceasta pagina dupa ora 20:00.

CFR Cluj bate pasul pe loc in Liga Nationala

CFR Cluj are nevoie de victorii pe linie sau de un pas gresit al liderului pentru a castiga un nou t.

Liga 1, play-off: CFR Cluj a fost egalata de Astra, dupa ce a condus cu 2-0

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 2-2 2-1), meciul disputat, duminica, in deplasare, cu Astra Giurgiu, in etapa a VI-a a play-off-ului Ligii I. Clujenii au condus cu 2-0 si, in urma egalului, au ramas pe locul al doilea in clasament.

Dan Petrescu da vina pe ghinion pentru egalul cu Astra

CFR Cluj a avut 2-0 la Giurgiu si in pofida unui istoric de echipa pragmatica a reusit sa scape victoria printre degete in ultimele minute.

S-a lasat cu scantei la Giurgiu dupa Astra si CFR Cluj

Incheiat la egalitate, scor 2-2, dupa ce campioana din Cluj a avut 2-0 in debutul meciului, meciul de la Giurgiu a fost marcat de tensiuni intre Dani Coman, presedintele gazdelor, si Dan Petrescu, antrenorul oaspetilor.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )