Libnet.ro
UNICEF

21:00

(P) Precizarile Huawei Romania cu privire la afirmatiile false facute la adresa companiei

B1 B1,
(P) Precizarile Huawei Romania cu privire la afirmatiile false facute la adresa companiei

P) in spatiul media au fost lasate recent afirmatii false, direct si indirect, impotriva Huawei Romania, afirmatii care prejudiciaza imaginea companiei si pentru care nu exista nicio dovada. in acest sens,. continuă pe B1

Precizarile Huawei Romania cu privire la afirmatiile false facute la adresa companiei

In spatiul media au fost lasate recent afirmatii false, direct si indirect, impotriva Huawei Romania, afirmatii care prejudiciaza imaginea companiei si pentru care nu exista nicio dovada. in acest sens, dorim sa facem urmatoarele precizari:.

SCRISOARE DESCHISA Precizarile Huawei Romania cu privire la afirmatiile false facute la adresa companiei

In spatiul media au fost lansate recent afirmatii false, direct si indirect, impotriva Huawei Romania, afirmatii care prejudiciaza imaginea companiei si pentru care nu exista nicio dovada. in acest sens, dorim sa facem urmatoarele precizari:.

GEORGE ZHANG, HUAWEI ROMANIA: Proiectul legislativ privind implementarea 5G face referire doar la discutii politice si abordeaza foarte putin masurile tehnice

Proiectul de lege privind adoptarea unor masuri referitoare la infrastructuri informatice si de comunicatii de interes national si conditiile implementarii retelelor 5G se refera doar la discutii politice si abordeaza foarte putin masurile tehnice, a declarat George Zhang, CEO Huawei Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )