Libnet.ro
UNICEF

12:00

(P) La Redoute Romania a pornit cu dreptul in campania de Black Friday si aduce reduceri de pana la -80% la toate produsele

Antena3 Antena3,
(P) La Redoute Romania a pornit cu dreptul in campania de Black Friday si aduce reduceri de pana la -80% la toate produsele

Dupa cum bine stim Black Friday marcheaza debutul cumparaturilor de Craciun. Pentru al doilea an consecutiv LaRedoute. ro se pregateste de ziua reducerilor masive. Site-ul online de haine organizeaza Black Friday in. continuă pe Antena3

Black Friday 2013: Flanco a facut publica lista ofertelor de Black Friday

Flanco anunta ofertele de Black Friday, ce includ produse lansate in 2013, cu reduceri consistente, la toate categoriile de produse electronice, electrocasnice si IT, evidentiate in topul preferintelor cumparatorilor.

Orange Romania organizeaza o campanie de teasing pentru Black Friday

Echipa Seniorhyper anunta lansarea campaniei Black Friday 2013 in magazinul online Orange. Gandita ca un teasing pentru cei interesati de reducerile oferite de Orange Romania in campania Black Friday, strategia de digital include o aplicatie de.

De anul acesta, Black Friday si pentru spectacole!

Campania Black Friday, de la sfarsitul fiecarui noiembrie, devenita deja celebra si in Romania, a depasit faza in care se inscriau in ea doar binecunoscute firme care comercializeaza articole electronice sau electrocasnice. Iata ca amatorii de arta si distractie au oportunitatea de a beneficia de un revelion al reducerilor, prin intermediul BILETOO. ro, singura retea de ticketing din Romania care si-a anuntat participarea la Black Friday, in weekend-ul 22-24 noiembrie, oferind astfel posibilitatea achizitionarii de bilete la preturi reduse cu pana la 75%.

Black Friday: Informatii generale despre parcursul de vinerea neagra. Domeniul foto-video a mers foarte bine

Campania Black Friday inceputa pe 22 noiembrie aduce primele cifre. Pentru produsele electronice, romanii au cheltuit circa 400 de lei, pe cand pe echipamente foto-video comenzile au fost mai consistente.

Black Friday 2013 la Okazii.ro, pe 29 noiembrie, de la miezul noptii.

Retailerul online Okazii. ro a anuntat ca in campania de Black Friday 2013 vor fi incluse peste 130. 000 de produse, cu reduceri de pana la 80%. Categoriile de produse incluse in Black Friday Okazii. ro sunt urmatoarele: electronice; electrocasnice; telefoane mobile si smartphones; fashionbeauty; automoto; casa si gradina; sport; carti muzica, jocuri si universul copiilor. Black Friday Okazii. ro este un eveniment adresat tuturor romanilor interesati de shopping inteligent un .

Lista cu magazine IT participante la Black Friday

Asa cum e frumos, daca aproape toate magazinele isi vor mentine decizia si vor tine Black Friday maine, cel mai probabil acest fenomen va incepe peste cateva ore, de la ora 00:00, si va dura pana duminica. O lista cu magazine IT participante la Black Friday este prezentata mai jos, in dreptul fiecaruia aflandu-se programul estimat de functionare si link direct de accesare. O parte din aceste magazine IT este posibil sa isi modifice programul de Black Friday in functie [].

Black Friday afacerismul cu fata umana

Romanii fura pana si startul la Black Friday. Goana dupa profit a comerciantilor, mai ales in vremuri de criza, nu poate fi stavilita cu nici un chip. Cu toate astea, campania planetara de promotii demonstreaza posibilitatea unui capitalism cu costuri mai scazute: un afacerism cu fata umana.

Premiera de Black Friday in comertul online din Romania: eMAG scoate la vanzare autoturisme.

Magazinul online eMAG lanseaza de Black Friday la vanzare, in premiera pentru comertul online din Romania, autoturisme marca Dacia, Ford, Mitsubishi, Hyundai si Mercedes-Benz in valoare totala de 1 milion de euro. Acum cativa ani am declarat ca vom vinde pe eMAG chiar si masini. La vremea aceea, a parut o declaratie poate prea indrazneata, dar iata ca aceasta zi a sosit. Este o zi istorica pentru intreaga piata de comert online, intrucat pe eMAG sunt listate primele autoturisme care vor fi .

Black Friday la eMag, castigatorul de anul trecut.

Castigatorul competitiei reducerilor de Black Friday de anul trecut a fost, de departe, eMag, companie care a atins o cota de peste 20% din totalul vanzarilor, potrivit unei cercetari realizate de Daedalus Millward Brown. Acelasi studiu arata ca aproape 70% dintre romani stiau ce este Black Friday, la doar un an dupa lansarea acestui concept in Romania. Anul 2012 a marcat si o crestere semnificativa a numarului de clienti ce au ales cumparaturile online pentru Black Friday. Peste 38 la suta .

[P] Cum influenteaza Black Friday piata de curierat din Romania? Lucian Aldescu, CEO DPD Romania discuta online miercuri, de la 10:00, despre acuratetea intervalului orar de livrare si masurile speciale luate in aceasta perioada

Este Black Friday un motor de crestere al pietei de curierat? Este piata pregatita pentru un astfel de eveniment? Ce solicitari speciale vin din partea clientilor? Lucian Aldescu, CEO DPD Romania discuta online cu cititorii HotNews miercuri, de la 10:00, despre semnificatia Black Friday pentru piata de curierat din Romania. Puneti intrebari folosind formularul de comentarii de la finalul articoluluiNota redactiei: Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu au legatura cu temele anuntate sau care constau in atacuri la persoana.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2701 seconds )