Libnet.ro
UNICEF

20:00

[P] Romnia Recicleaza ajunge n judetul Cluj Locuitorii din Bontida recicleaza pe 8 octombrie

Hotnews Hotnews,
 [P] Romnia Recicleaza ajunge n judetul Cluj Locuitorii din Bontida recicleaza pe 8 octombrie

Asociatia Environ in parteneriat cu Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor SNRB)si Primaria Bontida organizeaza, luni, 8 octombrie o campanie de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice DEEE) si a bateriilor uzate. continuă pe Hotnews

[P] Romnia Recicleaza ajunge n judetul Cluj. Locuitorii din Bontida recicleaza pe 8 octombrie

Asociatia Environ, in parteneriat cu Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor SNRB)si Primaria Bontida organizeaza, luni, 8 octombrie o campanie de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice DEEE) si a bateriilor uzate.

[P] Romnia Recicleaza ajunge din nou n Ilva Mica!

Asociatia Environ in parteneriat cu Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor SNRB) si Primaria Ilva Mica organizeaza, marti, 9 octombrie, o campanie de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice DEEE) si a bateriilor uzate. Programul Romania Recicleaza va ajunge pentru a doua oara in acest an in comuna Ilva Mica. Programul Romania Recicleaza va ajunge pentru a doua oara in acest an in comuna Ilva Mica.

Prezenta de peste 100% la vot in doua sectii din judetul Cluj. Oamenii s-au inghesuit sa voteze pe listele suplimentare

Desi Clujul se situeaza sub media nationala in ce priveste prezenta la votul pentru referendum, doua sectii din judet au batut recordurile. Astfel, la sectia de la scoala generala din localitatea Sigau s-a inregistrat o prezenta de 119%, iar la sectia din Pruni s-a ajuns la o prezenta de 112%.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )