Libnet.ro
UNICEF

19:45

(P) Stiai ca cel putin 10% dintre accidentele auto se produc din cauza anvelopelor nepotrivite?

Antena3 Antena3,
(P) Stiai ca cel putin 10% dintre accidentele auto se produc din cauza anvelopelor nepotrivite?

Stiai ca cel putin 10% dintre accidentele auto se produc din cauza anvelopelor nepotrivite? Accidentele rutiere pot avea foarte multe cauze si pot fi provocate atat din vina soferilor, cat si a conditiilor meteo sau. continuă pe Antena3

Cel putin 20 de morti si zeci de raniti, dupa ce un baraj a cedat. Oamenii au auzit o explozie puternica inainte sa vada suvoaie mari de apa

Cel putin 20 de persoane au murit si cateva zeci au fost ranite, joi, intr-o localitate din Kenya, dupa ce un baraj a cedat la aproape 200 de kilometri de capitala Nairobi. Barajul Solai a cedat miercuri in.

SUA: Focuri de arma ntr-un liceu din California, cel putin un ranit

Cel putin o persoana a fost ranita intr-un liceu din California unde politia a intervenit dupa ce au fost auzite focuri de arma, anunta televiziunea americana CBS, preluata de AFP.

UPDATE SUA: Focuri de arma ntr-un liceu din California, cel putin un ranit / Un suspect a fost retinut

Cel putin o persoana a fost ranita intr-un liceu din California unde politia a intervenit dupa ce au fost auzite focuri de arma, anunta televiziunea americana CBS, preluata de AFP. Un suspect a fost retinut.

Un nou atac armat la un liceu din California. Cel putin o persoana a fost ranita

Cel putin o persoana a fost ranita intr-un liceu din California unde politia a intervenit dupa ce a fost anuntata ca s-au inregistrat tiruri de arma, a relatat postul american de televiziune CBS citand.

Ploile care s-au abatut asupra Kenyei au dus la ruperea unui baraj. Cel putin 32 de morti si sute de case distruse VIDEO

Cel putin 32 de oameni au murit inecati in urma ruperii unui baraj in Kenya, in apropiere de orasul Solai, la aproximativ 200 km nord-vest de Nairobi. Apa a provocat daune enorme, inundand doua sate potrivit unui nou raport al serviciilor guvernamentale. Zidurile barajului Patel s-au rupt iar apa a luat stalpi pentru electricitate, sute de case si cladiri, inclusiv o scoala primara.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )