Libnet.ro
UNICEF

07:46

[P]Turneu de angajare la Bucuresti pentru gasirea celor mai productivi arhitecti software. Onorarii de 100.000 USD brut, pe an

Hotnews Hotnews,
 [P]Turneu de angajare la Bucuresti pentru gasirea celor mai productivi arhitecti software. Onorarii de 100.000 USD brut, pe an

Anul 2017 a fost unul important pentru Crossover, compania de origine americana care a reusit in doar trei ani sa isi extinda reteaua globala de talente in peste 130 de tari. Se estimeaza ca, la ora actuala, peste 7% din forta de munca globala a apelat la platforma de job-uri Crossover, prin intermediul careia poti lucra de oriunde. Cele 76 de turnee de angajare, desfasurate in 14 tari, printre care si Romania, a ajutat compania sa formeze 400 de echipe de parteneri talentati, care lucreaza acum pentru companii de renume din intreaga lume. continuă pe Hotnews

EXPLOZIV! Gregorian Bivolaru si Gheorghe Clapon, pe lista Europol a celor mai cautati infractori

Romanii Gregorian Bivolaru si Gheorghe Clapon sunt prezenti pe lista de 60 de persoane a celor mai c.

Topul celor mai eficiente administratii locale din Romania. Care este orasul cu cea spectaculoasa evolutie

Luni, 22 ianuarie, UrbanizeHub a lansat Topul celor mai performante orase si administratii locale din Romania. UrbanizeHub este un un agregator de idei, opinii, proiecte si stiri despre orase inteligente si dezvoltarea urbana sustenabila, infiintat de catre mai multi experti din intreaga lume. in Romania, Urbanize Hub este coordonat de catre banateanul Gratian Mihailescu.

Nominalizari Zmeura de Aur 2018: lista completa a celor mai proaste filme si interpretari. Nume de top, printre cei mai slabi actori

Lungmetrajul Transformers: The Last Knight a primit cele mai multe nominalizari la insolistele premii Zmeura de Aur, in timp ce nume precum Emma Watson, Jennifer Lawrence, Tom Cruise si Johnny Depp au fost trecute pe lista celor mai slabe prestatii actoricesti din 2017.

Romania a urcat trei pozitii, pe locul 35, intr-un top al Bloomberg al celor mai inovatoare economii din lume

Romania a urcat trei pozitii, pe locul 35, in topul din acest an al Bloomberg referitor la cele mai inovatoare 50 de economii ale lumii, condus in ordine de Coreea de Sud si Suedia, in care Statele Unite nu s-au incadrat in primele 10 pozitii pentru prima oara in ultimii sase ani.

Radiografia unui an de fonduri europene in Regiunea de Nord-Est. Harta celor mai importante proiecte

Esi noul ciclu financiar european pe Programul Operational Regional a debutat in 2014, abia in 2017 au fost deschise cele mai multe linii de finantare, iar altele vor fi deblocate in acest an. La nivelul Regiunii de Nord-Est, cele mai multe proiecte care au primit fonduri sunt pentru mediul de business, dar cele cu valori mari sunt la infrastructura rutiera.

Flashmob de MULTUMIRE pentru Parchetul Militar. Mai multe persoane au.. (FOTO)

Mai multe persoane s-au intanit, in aceasta dimineata, in fata sediului Parchetului Militar din Capitala, pentru a multumi pentru deschiderea dosarului penal in cazul.

Suma colosala platita de statul roman pentru pensiile din MAI. Cat a fost pensia bruta medie din minister in 2017

Statul roman a platit anul trecut o suma colosala pentru a putea plati pensiile speciale ale politistilor, jandarmilor, pompierilor ISU, dar si ale celorlalti profesionisti din cadrul Ministerului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )