Libnet.ro
UNICEF

06:45

Pacientii cu coronavirus nu mai sunt contagiosi dupa 11 zile de boala. Ce spun datele unui nou studiu

Antena3 Antena3,
 Pacientii cu coronavirus nu mai sunt contagiosi dupa 11 zile de boala. Ce spun datele unui nou studiu

Un studiu facut in Singapore arata ca pacientii nu mai transmit virusul dupa 11 zile de cand au facut Covid 19. Cercetarea arata ca un test pozitiv nu inseamna prezenta virusului viu si a posibilitatii de a-l transmite mai departe. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |STUDIU: Pacientii nu mai sunt contagiosi dupa 11 zile de la infectarea cu COVID-19 si pot fi externati

VirusulCOVID-19a infectat, pana in prezent, peste 5,4 milioane de persoane la nivel mondial. De asemenea, 344. 500 de oameni si-au pierdut viata din cauza sa. Desi au trecut cateva luni de la izbucni.

Stresul pandemiei adanceste ridurile. Botox-ul este cea mai ceruta interventie dupa relaxare.

Pandemia de COVID-19 nu doar ca ne-a schimbat radical stilul de viata, dar ne-a si supus la un nivel de stres mult mai ridicat decat de obicei. Iar stresul si anxietatea afecteaza inclusiv calitatea tenului si adancesc ridurile, in special cele de pe frunte si din coltul ochilor. Nu este de mirare astfel ca una din cele mai cerute interventii estetice in aceasta perioada, dupa redeschiderea clinicilor, este clasicul tratament cu toxina botulinica, denumita, in limbajul uzual, botox.

CORONAVIRUS |Pacienta in stare critica din Galati, transportata in Braila pentru ca nu mai sunt locuri la Terapie Intensiva

Catalin Boboc, prefectul judetului Braila, a anuntat, duminica seara, ca o pacienta depistata cu coronavirus si aflata in stare critica a fost transportata din Galati la sectia de Terapie Intensiva a Sp.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )