Libnet.ro
UNICEF

13:30

Pacientii cu leziuni cerebrale se pot misca din nou cu puterea mintii

Playtech Playtech,
Pacientii cu leziuni cerebrale se pot misca din nou cu puterea mintii

Noile tehnologii isi dovedesc utilitatea si la nivel medical, iar pacientii cu leziuni cerebraleisi pot recapata acum controlul asupra propriului corp printr-o interfata creier-computer. Persoanele care au avut un accident vascular cerebral ajung sa sufere de leziuni cerebrale severe care lepun piedici in desfasurarea activitatilor zilnice. insa o interfata creier-computer le-ar permitepacientilor sa aiba din []. continuă pe Playtech

Surse: Sebastian Ghita se pregateste sa fuga din nou, dupa ce a fost eliberat

Au aparut noi scenarii in ceea ce-l priveste pe Sebastian Ghita, imediat dupa ce aceasta a fost eliberat pe cautiune: mai exact, sunt surse care spun ca ar vrea sa fuga din nou. Conform informatiilor.

Ministrul Daea uimeste din nou: Va dam un leu pe un kilogram de lana pentru ca o vandeti iar asta va asigura tunsul (VIDEO)

Ministrul Agriculturii face spectacol, din nou. Tot prin limbaj. De data prin explicatiile pe care le-a dat agricultorilor prezenti la un targ din Timisoara. Dezbaterile au avut loc pe seama programului.

Din nou despre arhiva SIPA

In urma cu exact sapte zile am publicat pe adevarul. ro un comentariu intitulat Tema saptamanii. Un text in care imi exprimam opinia in legatura cu problemele complexe ridicate de arhiva SIPA. Care agita viata cotidiana si mass-media din Romania mai abitir decat eliberarea pe cautiune a lui Sebastian Ghita. O eliberare care s-ar putea sa fie disparitia pe vecie a patronului postului de televiziune Romania tv.

Ministrul Educatiei, dupa ce tavanul unei scoli din Bucuresti s-a prabusit: Am cerut inspectoratelor scolare sa verifice din nou unitatile de invatamant din tara

Ministrul Educatiei Nationale, Pavel Nastase, a anuntat, vineri, ca a solicitat inspectoratelor scolare sa verifice din nou unitatile de invatamant din tara, scrie Agerpres.

Condamnat penal, Cheloo este pastrat in grila Antenei 1. Raperul, din nou in juriul iUmor

Condamnat penal pentru detinere si consum de droguri, Cheloo ramane in grila Antenei 1. Rapperul va face parte din juriul iUmor si in sezonul patru, scrie paginademedia. ro. in urma cu o.

Solicit, din nou, declasificarea tuturor documentelor privind arhiva SIPA/DGP

Monica Macovei cere declasificarea tuturor documentelor privind arhiva SIPA/DGPA si o ancheta privind presupusa scurgere de documente clasificate din Ministerul Justitiei, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3117 seconds )