Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pagina Referendum pentru Romania, care militeaza pentru interzicerea casatoriilor homosexuale, a fost avertizata de Facebook sa isi revizuiasca continutul, riscand sa fie inchisa in caz contrar

Hotnews Hotnews,
 Pagina Referendum pentru Romania, care militeaza pentru interzicerea casatoriilor homosexuale, a fost avertizata de Facebook sa isi revizuiasca continutul, riscand sa fie inchisa in caz contrar

Pagina Referendum pentru Romania, care promoveaza interdictia prin Constitutie a casatoriilor homosexuale, a fost avertizata de Facebook sa isi revizuiasca continutul in conformitate cu standardele retelei sociale, riscand, in caz contrar, sa fie inchisa. continuă pe Hotnews

Activistii impotriva casatoriilor homosexuale, loviti dur: Ce avertisment au primit de la Facebook (FOTO)

Facebook a trimis un ultim avertisment catre pagina pagina Referendum pentru Romania, care promoveaza interdictia prin Constitutie a casatoriilor homosexuale. Reteaua sociala avertizeaza.

Planul secret pentru Romania: Cati refugiati vor sa ne aduca. Omul finantat de Soros devoaleaza strategia

Un plan secret care ar fi facut pentru Romania prevede un numar imens de refugiati care ar urma sa ajunga la noi in tara. Conform ONG-urilor lui George Soros, ar trebui sa aducem in Roma.

Olanda face un referendum pentru a spori puterea serviciilor de informatii

Olanda va organiza un referendum asupra unei legi care ar oferi serviciilor de informatii puteri extinse de supraveghere, a anuntat miercuri Comisia Electorala a Olandei.

Cei mai fericiti angajati. Care este institutia din Romania care ofera cele mai MARI salarii

Daca in urma cu ceva timp sectorul privat era recunoscut pentru salariile avantajoase oferite, iata ca lucrurile s-au schimbat. Sectorul public a devenit din ce in ce mai atractiv. Daca se.

Procedura stomatologica in premiera pentru Romania

Durerile mari de cap, de spate sau de coloana pot fi cauzate de ocluzia dentara muscatura) gresita, care mai poate provoca si alte probleme: deteriorarea lucrarilor dentare coroane, punti), dureri articulare, dinti fracturati, scrasniri de dinti, imbatranirea mult mai rapida a dintilor sau chiar pierderea lor.

Situatia din Catalonia si Spania, exemplu pentru Romania. Un deputat UDMR a gasit SOLUTIA pentru incheierea conflictului dintre romani si maghiarii din Transilvania (FOTO)

Biro Zsolt, deputatul UDMR de Mures, este de parere ca solutia rezolvarii conflictului dintre romani si maghiarii din Romania este autonomia. Acesta a scris intr-un mesaj in limba.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )