Libnet.ro
UNICEF

01:06

Pagube de 1,2 milioane de lei provocate de inundatiile din Galati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pagube de 1,2 milioane de lei provocate de inundatiile din Galati

Valoarea pagubelor produse de vremea extrema din luna iunie in judetul Galati a fost estimata la 1,2 milioane de lei, informeaza Prefectura. Noua comune din judet au fost puternic afectate de ploi, vijelii si grindina. continuă pe Ziarul Bursa

BVB Cresteri pentru majoritatea indicilor, pe fondul unei lichiditati de 22,8 milioane lei

Sapte din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in crestere, in conditiile unui rulaj de 22,78 milioane de lei, echivalentul a mai putin de jumatate din media zilnica a anului, de 50,8 milioane lei.

PSD, IN 2019: De la un excedent de 53 de milioane lei a ajuns la un deficit de peste 60 milioane lei

PSD a trecut in 2019 de la un excedent financiar de 53. 3 milioane de lei inregistrat la finele anului precedent la un deficit de peste 60 de milioane de lei, arata Europa Libera intr-un articol care trece in revista finantele partidului.

BVB Lichiditate de 21,8 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului

Corectie ex-dividend de 5,02% pentru Romgaz Bursa de Valori Bucuresti a avut o noua sesiune cu rulaje modeste, in sedinta de ieri valoarea tranzactiilor ridicandu-se la 21,81 milioane de lei, atat sub cea din ziua precedenta, de 22,78 milioane de lei cat si sub media zilnica a anului, de circa 50,57 milioane de lei.

INTRE 22 SI 26 IUNIE FP si-a rascumparat actiuni de aproape 5,78 milioane lei, de la BVB

Fondul prelungeste facilitatea de credit incheiata cu BRD, pentru inca doi ani Fondul Proprietatea FP) si-a rascumparat, intre 22 si 26 iunie, circa 4,646 milioane de actiuni proprii de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), la preturi medii ponderate situate intre 1,228 leititlu si 1,252 leititlu, echivalentul unei sume de circa 5,778 milioane de lei, se arata intr-un raport al emitentului remis, ieri, operatorului pietei noastre de capital.

SIF Oltenia imprumuta 30 milioane lei de la Banca Transilvania, pentru plata dividendelor

SIF Oltenia SIF5) a semnat cu Banca Transilvania TLV) un contract de credit pentru suma de 30 milioane de lei, cu scadenta la data 25 decembrie 2020, banii urmand a fi utilizati pentru plata dividendelor catre actionari, se arata intr-un raport al societatii remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

BVB Lichiditate de numai 16 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului

Declin de 0,49% pentru BET-FI, singurul indice in crestere Opt din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) s-au apreciat in sedinta de tranzactionare de ieri, evolutie in ton cu cea din pietele europene, care au avut in ansamblu un debut de saptamana pozitiv si a celor din Statele Unite, ce afisau cresteri, in prima parte a sedintei de tranzactioare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )