Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ce pagube au facute cele mai grave inundatii din Franta din ultimii 30 de ani

România Liberă România Liberă,
Ce pagube au facute cele mai grave inundatii din Franta din ultimii 30 de ani

Costul celor mai grave inundatii din Franta din ultimele trei decenii ar putea ajunge la doua miliarde de euro, asiguratorii francezi estimand ca vor primi cereri de despagubiri in valoare de sute de milioane de euro, transmit Euronews si France 24, citate de Agerpres. continuă pe România Liberă

ALEGERI LOCALE 2016. Bilant MAI: Au fost cele mai sigure alegeri din ultimii ani

Ministerul Afacerilor Interne transmite ca, din punct de vedere al ordinii si sigurantei publice, alegerile locale din acest an au fost cele mai sigure alegeri din ultimii ani.

ALEGERI LOCALE 2016. PSD castiga cele mai multe primarii din Salaj

PSD a reusit sa obtina cele mai multe voturi in judetul Salaj, reusind sa castige 25 de primarii, inclusiv Primaria Zalau, in timp ce PNL a castigat 21 primarii si UDMR - 14 primarii.

Romania, sub ape! E85, una dintre cele mai importante drumuri din tara, a fost inchis (VIDEO)

Este cod rosu de inundatii in sase judete din tara. Iar vestile sunt in continuare extrem de proaste. Meteorologii au anuntat precipitatii de pana la 100 de litri pe metru patrat. Situatia.

Adriana Bahmuteanu a luat una dintre cele mai mari decizii din viata sa: Ma marit si fac copil

Prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuteanu a decis in sfarsit sa puna capat lucrurile urate din viata sa, sa depaseasca episodul legat de divort si sa-si vada in continuare de.

A murit o mare cantareata, care a participat cu succes la Eurovision. O tara intreaga o plange

Corry Brokken, una dintre cele mai iubite cantarete din Olanda, a murit. Femeia a fost una dintre primele artiste care a reprezentat Olanda la Eurovision, unde a avut mare succes. in anul 1976 a.

Stare de catastrofa in Paris. Anumite zone din capitala Frantei ar putea fi evacuate

Guvernul Frantei pregateste posibila evacuare a locuitorilor in metropola Paris, in contextul celor mai grave inundatii din ultimele decenii, informeaza site-ul agentiei Associated Press. Ministerul.

Bilant tragic in Franta: Patru oameni au murit si 24 au fost raniti in inundatii. Sena a atins cel mai ridicat nivel din ultimele decenii (VIDEO)

Situatie disperata in Paris, unde apele Senei au depasit sase metri. Cel putin patru oameni si-au pierdut viata si 24 au fost raniti in inundatiile din Franta, informeaza B1 TV. Bilantul tragic.

Care sunt cele mai mari greseli ale ginecologilor din Romania? Aflati la Adevarul Live, de la ora 13.00

Diagnosticul si tratamentul afectiunilor ginecologice se face deficitar in multe situatii in Romania. in lipsa unor protocoale riguroase, femeile se plimba ani intregi de la un medic la altul fara sa beneficieze de investigatiile relevante. Timpul pierdut se traduce apoi prin probleme de fertilitate sau mai grave. Despre acest cerc vicios vorbim cu dr. Paul Pirtea, ginecolog si specialist in FIV la Spitalul Universitar Cochin din Paris.

ALEGERI LOCALE 2016. PSD castiga cele mai multe primarii in Mehedinti

Marius Screciu PSD) a reusit sa obtina Primaria Drobeta Turnu Severin, iar social-democratii au reusit sa obtina cele mai multe voturi in judetul Mehedinti.

Bose anunta cele mai avansate casti wireless: QuietComfort 35 si QuietControl 30

QuietComfort 35 si QuietControl 30 sunt cele mai noi casti ale celor de la Bose si va ajuta sa scapati de fire fara sa faceti compromisuri la calitate audio sau anularea zgomotului de fond. De-a lungul anilor, cei de la Bose au devenit sinonimi cu produse audio de o calitate surprinzatoare. Din pacate, nu au [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )