Libnet.ro
UNICEF

01:05

El Pais: Statele Unite avertizeaza cu privire la riscul de atentate n Barcelona de Craciun

Hotnews Hotnews,
 El Pais: Statele Unite avertizeaza cu privire la riscul de atentate n Barcelona de Craciun

Departamentul de Stat al Statelor Unite a emis o avertizare de posibile acte teroriste catre cetatenii americani. Pe contul sau oficial de Twitter, se solicita ca masurile de precautie sa fie intarite in Barcelona in timpul sarbatorilor de Craciun si de Anul Nou, in special in La Rambla, anunta El Pais. continuă pe Hotnews

Statele Unite se pregatesc pentru un lung shutdown

Statele Unite se pregatesc sa infrunte o lunga perioada de inchidere a administratiilor federale, dupa esecul negocierilor din Congres legate de finantarea zidului de la granita mexicana dorit de Donald Trump, un shutdown care ar putea dura pana in ianuarie, scrie AFP.

Statele Unite extind finantarea destinata marinei ucrainene dupa atacul Rusiei

Statele Unite vor oferi Ucrainei o finantare militara suplimentara de 10 milioane dolari pentru a-si consolida marina dupa ce Rusia a capturat trei nave ucrainene pe mare luna trecuta, intr-o escaladare periculoasa, a anuntat vineri.

Statele Unite si Coreea de Sud vor trimite medicamente n Coreea de Nord

Autoritatile din Statele Unite si din Coreea de Sud au fost de acord sa trimita medicamente antivirale in Coreea de Nord, dupa ce Administratia de la Washington a decis sa trimita ajutor umanitar rapid in pofida lipsei de progres in negocierile de denuclearizare, relateaza Reuters, citat de Mediafax.

Blocare partiala a administratiilor federale in SUA, in lipsa unui compromis cu privire la buget si la finantarea construirii unui zid la frontiera cu Mexic

Statele Unite ale Americii se afla, de sambata dimineata, intr-o perioada de shutdown, blocare partiala a administratiilor federale, dupa esecul tentativelor de compromis intre Congres si Casa Alba cu privire la buget si la finantarea construirii unui zid la frontiera cu Mexic, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )