Libnet.ro
UNICEF

15:45

PAKISTAN: ATENTAT cu peste 100 de morti comis de Statul Islamic (VIDEO)

B1 B1,
PAKISTAN: ATENTAT cu peste 100 de morti comis de Statul Islamic (VIDEO)

Unatentatsinucigas revendicat de gruparea Statul Islamic SI) s-a soldat cu peste 100 de morti si zeci de raniti,joi seara, fiind indreptat impotriva unui sanctuar sufit in. continuă pe B1

Confruntari intre armata si militii in Republica Democrata Congo, soldate cu peste 100 de morti

Organizatia Natiunilor Unite ONU) a anuntat ca a primit relatari privind confruntari intre armata Republicii Democrate Congo si militia Kamuina Nsapu, in sudul tarii, care s-ar fi soldat cu peste 100 de morti. Organizatiile umanitare se tem ca situatia politica fragila din tara africana ar putea duce la inceperea unui nou conflict civil, informeaza DW.

Alro a inregistrat un profit net ajustat de peste 100 de milioane de lei

Alro ALR), producatorul de aluminiu din Europa Continentala exceptand Rusia si Peninsula Scandinava), a inregistrat un profit net ajustat preliminar de peste 100 de milioane de lei, anul trecut, in crestere fata de anul 2015 cand acesta a fost de 45 milioane de lei, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Pericol major in centrul Capitalei: in curtea Muzeului de Geologie, nivelul radiatiilor depaseste de peste 100 de ori nivelul din zona interzisa de la Cernobil (VIDEO)

Pericol de radiatii in mijlocul Capitalei. La doi pasi de Guvern, in curtea Muzeului de Geologie, nivelul radiatiilor atinge, de peste 100 de ori, nivelul zonei interzise de la Cernobil. Mai grav.

Atentat terorist in Lahore, Pakistan: Cel putin 10 morti si mai multi raniti in timpul unui protest

Cel putin 10 morti in urma unei explozii care a avut loc luni in mijlocul unei multimi de protestatari din orasul pakistanez Lahore, conform presei locale. Mai multe publicatii afirma ca cel putin.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )