Libnet.ro
UNICEF

18:15

LA PALATUL VICTORIA: Adrian Nastase - intrevedere cu Viorica Dancila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA PALATUL VICTORIA: Adrian Nastase - intrevedere cu Viorica Dancila

Adrian Nastase s-a aflat, astazi, la Palatul Victoria, unde a avut o intrevedere cu prim-ministrul Viorica Dancila. continuă pe Ziarul Bursa

Adrian Nastase, la discutii cu premierul Dancila, la Palatul Victoria

Fostul premier si lider PSD Adrian Nastase, condamnat pentru coruptie in doua dosare, se afla la Guvern pentru discutii cu premierul Viorica Dancila. Nastase anuntase marti infiintarea unui grup de sprijin pentru PSD, ca urmare a infrangerii fara precedent a formatiunii in alegerile europene.

UPDATE Adrian Nastase a plecat dupa o ora, de la Palatul Victoria, unde cel mai probabil a discutat cu premierul Viorica Dancila

Fostul premier si lider PSD Adrian Nastase, condamnat pentru coruptie in doua dosare, a plecat, dupa o ora, de la Palatul Victoria, unde a discutat cel mai probabil cu premierul Viorica Dancila. Asta dupa ce Nastase anuntase marti infiintarea unui grup de sprijin pentru PSD, ca urmare a infrangerii fara precedent a formatiunii in alegerile europene.

Mircea Geoana, la Palatul Victoria dupa mesajul transmis de Viorica Dancila: Inima mea ramane altauri de fostii colegi din PSD

Intalnire de grad zero la Palatul Victoria. Mircea Geoana a mers, miercuri, la Palatul Victoria, pentru o discutie cu Viorica Dancila, dupace premierul a transmis un semnal important pentru intoarcerea.

Adrian Nastase, la Palatul Victoria. intalnire cu liderii PSD

Fostul premier Adrian Nastase se afla la Palatul Victoria, pentru o intalnire cu Viorica Dancila. Anterior, Adrian Nastase anunta ca a luat decizia sa ajute PSD, dupa esecul de la.

Carmen Dan, pe lista neagra a Vioricai Dancila. Ministrul de Interne, chemata de urgenta la Palatul Victoria

Premierul Viorica Dancila a chemat-o, miercuri, in sedinta pe Carmen Dan. Potrivit surselor politice, ministrul de Interne este pe lista neagra a prim-ministrului. Acesteia i se imputa o reputatie deloc.

Adrian Nastase analizeaza drumul spre dezastru al PSD-ului: Falsa lupta cu statul paralel a dus la rezultatul din 26 mai

Fostul lider PSD Adrian Nastase a analizat pe blogul personal cauzele pentru care partidul condus interimar de Viorica Dancila a luat-o pe drumul spre dezastru. in opinia fostului premier, principalele cauze sunt instabilitatea politica generata de PSD, falsa lupta cu statul paralel sau ruptura de Europa.

Adrian Nastase analizeaza drumul spre dezastru al PSD: Falsa lupta cu statul paralel a dus la rezultatul din 26 mai

Fostul lider PSD Adrian Nastase a analizat pe blogul personal cauzele pentru care partidul condus interimar de Viorica Dancila a luat-o pe drumul spre dezastru. in opinia fostului premier, principalele cauze sunt instabilitatea politica generata de PSD, falsa lupta cu statul paralel sau ruptura de Europa.

Adrian Nastase, la Guvern chiar in ziua in care a propus ca PSD sa aiba la alegerile prezidentiale un candidat din societatea civila

Adrian Nastase a mers, joi, la Guvernpentru a se intalni cu premierul Viorica Dancila. intrevederea celor doi are loc chiar in ziua in care fostul premier a propus ca PSD sa aiba la alegerile preziden.

Surse: Viorica Dancila preia conducerea PSD. Miza: salvarea guvernarii. Liderii PSD se reunesc la sediul partidului. A fost convocat Comitetul Executiv

Viorica Dancila, presedinte executiv al PSD, va prelua temporar sefia partidului dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Dancila este decisa sa candideze la Congresul PSD din luna iunie pentru functia de presedinte, sustin surse politice pentru Adevarul. Mentinerea Vioricai Dancila la Palatul Victoria este singura sansa ca PSD sa ramana la Putere.

Ambasadorul SUA, vizita la Guvern. Ce discutii a avut Hans Klemm cu Viorica Dancila

Ambasadorul Statelor Unite in Romania, Hans Klemm, a fost la Palatul Victoria miercuri dimineata, tocmai cand Viorica Dancila se pregateste sa trimita la Cotroceni noile propuneri de ministri. Hans Klem a.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )