Libnet.ro
UNICEF

12:01

Paleologu afirma ca Mihai Sora a semnat pentru sustinerea candidaturii sale la Presedintie

România Liberă România Liberă,
Paleologu afirma ca Mihai Sora a semnat pentru sustinerea candidaturii sale la Presedintie

Candidatul PMP la Presedintie Theodor Paleologu afirma ca filosoful Mihai Sora si sotia acestuia au . continuă pe România Liberă

Theodor Paleologu afirma ca Mihai Sora a semnat pentru sustinerea candidaturii sale la presedintie

Candidatul PMP la Presedintie Theodor Paleologu afirma ca filosoful Mihai Sora si sotia acestuia au semnat pentru sustinerea candidaturii sale la Presedintie, exprimandu-si speranta ca acestia vorsi vota pentru el la alegerile prezidentiale din 10 noiembrie.

Mihai Sora a semnat pentru sustinerea lui Theodor Paleologu la prezidentiale. Candidatul PMP: Sper ca va si vota pentru mine

Filosoful Mihai Sora a semnat pentru sustinerea candidaturii lui Theodor Paleologu la alegerile prezidentiale. Candidatul PMP a publicat pe Facebook o imagine din momentul in care Mihai Sora si sotia sa.

Theodor Paleologu a semnat pentru candidatura la prezidentiale a lui Dan Barna: El semneaza pentru mine? il lasa consilierii?

Theodor Paleologu, desemnat candidatul PMP la prezidentiale, a anuntat pe Facebook ca a semnat pentru sustinerea candidaturii lui Dan Barna, la alegerile din noiembrie 2019. Acesta a adresat si o intrebare: daca.

Theodor Paleologu a semnat pentru candidatura lui Dan Barna

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, a semnat pentru candidatura liderului USR Dan Barna la Presedintie si spune ca ar fi bine sa fie un tur doi intre ei doi.

Ludovic Orban anunta negocieri cu partidele in urmatoarele doua saptamani, pentru sustinerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni, dupa sedinta conducerii PNL, ca in urmatoarele doua saptamani va avea discutii cu liderii partidelor parlamentare pentru a obtine sustinere pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )