Libnet.ro
UNICEF

20:15

Paleologu: Ramanerea Ramonei Manescu in MAE nu inseamna ca s-a pastrat compozitia Guvernului

România Liberă România Liberă,
Paleologu: Ramanerea Ramonei Manescu in MAE nu inseamna ca s-a pastrat compozitia Guvernului

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, a declarat, marti, ca ramanerea Ramone. continuă pe România Liberă

THEODOR PALEOLOGU: Ramanerea Ramonei Manescu in Guvern nu inseamna ca s-a pastrat compozitia politica

Theodor Paleologu, desemnat candidat al PMP la prezidentiale, a declarat, marti, ca ramanerea Ramonei Manescu in Guvern nu inseamna ca s-a pastrat compozitia politica a Executivului, iar, in acest caz, remanierea nu se mai poate face decat cu aprobarea Parlamentului.

THEODOR PALEOLOGU, CANDIDAT AL PMP LA PREZIDENTIALE: Ramanerea Ramonei Manescu in Guvern nu inseamna ca s-a pastrat compozitia politica a Executivului

Ramanerea Ramonei Manescu in Guvern, in calitate de ministru de Externe, nu inseamna ca s-a pastrat compozitia politica a Executivului, iar, in acest caz, remanierea nu se mai poate face decat cu aprobarea Parlamentului, subliniaza Theodor Paleologu, desemnat candidat al PMP la prezidentiale.

Tariceanu, despre refuzul Ramonei Manescu de a demisiona de la Externe, dupa ce ALDE a iesit de la guvernare: Cine nu respecta regulile, suporta consecintele (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu a comentat, luni, zvonurile potrivit carora Ramona Manescu nu si-ar da demisia de la Ministerul de Externe, dupa ce ALDE a decis iesirea de la guvernare. Liderul partidului a mentionat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )