Libnet.ro
UNICEF

20:00

Paleologu: Rezultatul obtinut este foarte bun pentru recladirea dreptei

România Liberă România Liberă,
Paleologu: Rezultatul obtinut este foarte bun pentru recladirea dreptei

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, a calificat rezultatul obtinut de el, . continuă pe România Liberă

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Paleologu: Rezultatul obtinut este bun in contextul in care nu am avut dezbatere in campania electorala

Candidatul Partidului Miscarea Populara PMP), Theodor Paleologu, crede ca rezultatul pe care l-a obtinut la alegerile prezidentiale este unul bun, in contextul in care nu a existat dezbatere electorala. El considera ca de la acest rezultat se poate cladi pentru viitor.

Tariceanu: Sunt foarte bucuros pentru rezultatul pe care l-a obtinut Mircea Diaconu

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat ca rezultatul obtinut de Mircea Diaconu la ale.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Carmen Iohannis: Este foarte important sa vina toti romanii la vot

Sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, i-a invitat pe romani sa iasa la vot, afirmand ca este foarte important ca toti romanii sa mearga sa voteze.

Paleologu: Sunt mandru de aceste voturi! E absolut necesar ca Diaspora sa fie reprezentata corect in Parlament (VIDEO)

Candidatul PMP la prezidentiale, Theodor Paleologu, a declarat la finalul primului tur al scrutinului ca rezultatul obtinut este unul bun, in contextul in care n-am avut dezbateri in campanie si ne-am confruntat.

Dancila: O apreciez pe Adina Valean, am fost colege, este un europarlamentar foarte bun

Fostul prim-ministru Viorica Dancila afirma ca Adina Valean, nominalizata de Guvernul PNL pentru Comisia Europeana, va fi un comisar bun si anunta ca nu va permite europarlamentarilor PSD sa o critice in forurile europene.

Alexandru Arsinel, spectacol aniversar in ziua votului. E o zi foarte importanta pentru noi, romanii. Astazi aveti toate libertatile sa alegeti ce va doriti

In ziua votului, Alexandru Arsinel se pregateste pentru spectacolul din aceasta seara, un spectacol aniversar. Au trecut 60 de ani de cand actorul incanta generatii intregi de romani, iar acum.

Legumicultura este o prioritate pentru Guvernul Orban, iar programul Tomata merge mai departe. Dan Motreanu (PNL): Voi face toate eforturile pentru ca sectorul sa primeasca bani europeni

Legumicultura este o prioritate pentru Guvernul Orban, pentru care se vor face toate eforturile astfel incat sa primeasca finantare europeana prin Programul de Dezvoltare Rurala al UE, a afirmat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )