Libnet.ro
UNICEF

13:15

Palestina, avertisment pentru Romania, dupa anuntul privind mutarea ambasadei

Antena3 Antena3,
Palestina, avertisment pentru Romania, dupa anuntul privind mutarea ambasadei

Ministrul de externe al Autoritatii Palestinienea transmis un mesaj de avertizare la adresa statelor din Uniunea Europeana care vor sa-si mute ambasadele din Israel la Ierusalim. Riyad Malki a afirmat joi. continuă pe Antena3

Iohannis: Nu am primit memorandumul privind mutarea ambasadei la Ierusalim. UE are o pozitie clara. Nimeni nu-si muta ambasada

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, luni, faptul ca pana in prezent nu a primit niciun memorandum referitor la inceperea procedurii de mutare a ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Mai mult, seful statului a subliniat ca Romania respecta dreptul international si ca UE are pozitie clara, adica nicun stat nu-si va muta pentru moment ambasada la Ierusalim.

Dancila s-a intalnit cu premierul Israelului.Benjamin Netanyahua salutat adoptarea memorandumului privind mutarea ambasadei Romaniei

Premierul Viorica Dancila a avut, miercuri, o intrevedere cu prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, in cadrul vizitei oficiale pe care seful Executivului roman o face in Israel. Premierul israelian a salutat adoptarea de catre Guvernul Romaniei a cadrului de lansare a dezbaterii privind relocarea ambasadei Romaniei la Ierusalim.

Taxa verde ar putea disparea din factura pentru curent electric. Anuntul ANRE

Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE) propune inlocuirea schemei de sprijin pentru energia regenerabila prin certificate verzi cu un nou sistem de tarife fixe, intentionand totodata sa nu.

Maica Benedicta de la Varatec, profetie pentru Romania: Nenorocirea e

Maica Benedicta de la Varatec este una dintre cele mai renumite figuri monahale din Romania. Nascuta Zoe Dumitrescu Busulenga, ea a parasit catedra universitara, pentru a se calugari. A stat aproape de parintele.

Germania: Apel controversat pentru evrei, dupa ce numarul atacurilor antisemite a crescut

Numarul atacurilor antisemite din Germania este in crestere. in acest context, liderul comunitatii evreiesti de acolo i-a avertizat pe evrei sa nu poarte kippa in public, in marile orase, pentru a nu cadea vi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )