Libnet.ro
UNICEF

08:01

Palestina: Cele mai mari proteste de pana acum impotriva planului anuntat de Trump

Hotnews Hotnews,
 Palestina: Cele mai mari proteste de pana acum impotriva planului anuntat de Trump

Palestina nu este de vanzare: mii de persoane au demonstrat luni la Ierihon, cel mai mare miting din Cisiordania, de la anuntul de la sfarsitul lunii ianuarie a planului american pentru Orientul Mijlociu, potrivit AFP. FOTO Mii de israelieni protesteaza fata de planurile de anexare a unor parti din Cisiordania . continuă pe Hotnews

Top 10 judete cu cele mai mari note la Evaluarea Nationala 2020

Evaluare Nationala 2020. Luni, 22 iunie, s-au afisat rezultatele la cel mai important examen sustinut pana acum de fostii elevi de gimnaziu. Ministerul Educatiei a publicat notele. in topul judetelor cu.

Romanii au cele mai ieftine alimente din UE, dar si cele mai mari taxe pe munca. Cum stam la salarii

Romanii au platit si in 2019 cele mai mici preturi din Uniunea Europeana pentru un cos de alimente si bauturi non-alcoolice, respectiv 66% din pretul mediu la nivelul UE, arata datele publicate vineri de Eurostat.

Surpriza pentru romanii cu card si cont bancar: anuntul uneia dintre cele mai mari banci te scapa de batai de cap

Romanii au ajuns, in 2020, sa foloseasca si mai mult cardul pentru cumparaturi. Daca ai nevoie de inca un card, un serviciu extrem de util vine de la CEC Bank. La inceputul starii de.

Top 5 judete cu cele mai mici note la Evaluarea Nationala 2020

Rezultatele la Evaluare Nationala 2020, cel mai important examen sustinut pana acum de fostii elevi de gimnaziu, au fost afisate luni, 22 iunie. Astfel ca,in topul judetelor cu cele mai mici note la.

Seful politiei din New York ii acuza pe protestatari pentru cele mai grave revolte din ultimii ani Procurorul general a deschis o ancheta

Comisarul de politie din New York, Dermot Shea, a marturisit luni ca ofiterii sai au fost atacati cu caramizi, cutite, cosuri de gunoi si sticle in timpul protestelor recente impotriva nedreptatii rasiale, spunand ca acestea au fost printre cele mai grave revolte din oras de ani buni, potrivit Reuters.

Rezultate Evaluare Nationala 2020: 76% dintre elevi au medii mai mari sau egale cu 5 Cate medii de 10 au fost

Rezultatele la Evaluare Nationala 2020, centralizate de Ministerul Educatiei, releva ca 76,1% dintre elevii care au participat la examen au obtinut medii mai mari sau egale cu 5.

Studiu. Care sunt cele mai curate si cele mai murdare plaje din Romania

In luna mai 2020 s-au inregistrat cele mai mici cantitati de deseuri abandonate pe nisip, o posibila.

Cele mai bune magazine online de fashion de unde poti comanda

Vrei sa ai o experienta placuta de shopping online? E important sa stii care sunt cele mai bune platforme de unde poti comanda haine, accesorii si incaltaminte. Asta ca sa nu ai parte de surprize neplacute.

Rezultate Evaluare Nationala 2020. Topul judetelor cu cele mai multe medii de 10

839 de candidati din cei 160. 468 care au sustinut Evaluarea Nationala in aceasta sesiune au obtinut media 10. Pe judete, cele mai multe medii de 10 au fost in Cluj 66), Iasi 46) si Arges 42). in Bucuresti au fost 224 medii de 10.

Au fost afisate rezultatele la Evaluarea Nationala 2020. Foarte multe note de 10 la Limba romana. La Matematica, cele mai multe din ultimii 3 ani

Au fost afisate rezultatele la Evaluarea Nationala. in acest an au fost luate cele mai multe note de 10 la Limba Romana din ultimii 8 ani 4587). La Matematica s-au luat doar 3251 de note de 10, dar mai multe decat in ultimii trei ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )