Libnet.ro
UNICEF

09:15

Palestinieni, ucisi in tiruri de tancuri israeliene, in Fasia Gaza

România Liberă România Liberă,
Palestinieni, ucisi in tiruri de tancuri israeliene, in Fasia Gaza

Doi copii cu varste de 4 si 7 ani si un adult au fost ucisi vineri de tiruri de tancuri israeliene in Fasia Gaza, potrivit primelor rapoarte serviciilor de urgenta. continuă pe România Liberă

UPDATE Fasia Gaza: Armistitiu umanitar. Israelul va inceta joi, timp de cinci ore, bombardamentele/ Hamas accepta acordul

Armata israeliana va inceta joi, timp de cinci ore, bombardamentele in Fasia Gaza, un armistitiu umanitar care va permite locuitorilor sa se aprovizioneze, potrivit unui comunicat publicat miercuri seara. Douazeci si trei de palestinieni, printre care si mai multi copii, au fost ucisi miercuri, in cea dea a noua zi a ofensivei aeriene israeliene din fasia Gaza, in care 220 de palestinieni si-au pierdut viata. 00 AFP: Hamas este de acord cu o incetare a focului de cinci ore.

Razboi pe teren, mare si in aer in Fasia Gaza. Cel putin 20 palestinieni au murit

Dupa 10 zile de atacuri cu rachete, Israelul a demarat noaptea trecuta o mult-temuta ofensiva terestra in Fasia Gaza. 000 de palestinieni au fost avertiazati sa-si evacueze casele. Pana acum, 20 palestinieni si doi soldati israelieni au murit.

Razboi pe teren, pe mare si in aer in Fasia Gaza. Cel putin 20 de palestinieni au murit

Dupa 10 zile de atacuri cu rachete, Israelul a demarat noaptea trecuta o mult-temuta ofensiva terestra in Fasia Gaza. 000 de palestinieni au fost avertizati sa-si evacueze casele. Pana acum, 20 de palestinieni si doi soldati israelieni au murit.

INFOGRAFII Un nou razboi in Fasia Gaza. Israelul intra cu trupe terestre peste palestinieni

La cateva ore dupa ce s-a anuntat un armistitiu in Fasia Gaza, dupa 10 zile de atacuri cu rachete in care au murit peste 200 de palestineni, Israelul a demarat o ofensiva terestra in Gaza. Saptamana trecuta, premierul israelian a rechemat sub arme 40. 000 de rezervisti.

Proteste la Bucuresti, fata de operatiunile militare din Fasia Gaza

Activistii pro-palestinieni din Bucuresti, participa vineri seara la un protest autorizat fata de operatiunile militare ale Israelului in Fasia Gaza, organizat de Centrul Cultural Islamic, in zona centrala a Capitalei.

Orasul israelian Ashdod, bombardat de o racheta lansata din Fasia Gaza

In doar de o saptamana, bombardamentele israeliene s-au soldat cu 189 de morti si aproape 1. 300 de raniti in Fasia Gaza.

UPDATE. Armata israeliana a lansat o operatiune terestra in Fasia Gaza

Benjamin Netanyahu a cerut armatei israeliene, joi seara, sa inceapa operatiunea terestra in Fasia Gaza, potrivit unui anunt al cabinetului sau, citat de Russia Today.

Israelul incepe ofensiva terestra in Fasia Gaza

Fortele armate israeliene au inceput ofensiva armata in Fasia Gaza, dupa mai multe zile de bombardamente, informeaza BBC.

UPDATE Israelul incepe ofensiva terestra in Fasia Gaza

Fortele armate israeliene au inceput ofensiva armata in Fasia Gaza, dupa mai multe zile de bombardamente, a anuntat prim-ministrul Israelului Benjamin Netanyahu, informeaza BBC.

Armata israeliana a lansat o operatiune terestra in Fasia Gaza

Benjamin Netanyahu a cerut armatei israeliene, joi seara, sa inceapa operatiunea terestra in Fasia Gaza, potrivit unui anunt al cabinetului sau, citat de Russia Today.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2955 seconds )