Libnet.ro
UNICEF

11:15

PALMA GREA pentru Florin Pastrama, chiar in ziua in care a luat-o de nevasta pe Brigitte! Raluca Podea a facut public TOTUL: Iata primele imagini cu BEBELUSUL (FOTO)

B1 B1,
PALMA GREA pentru Florin Pastrama, chiar in ziua in care a luat-o de nevasta pe Brigitte! Raluca Podea a facut public TOTUL: Iata primele imagini cu BEBELUSUL (FOTO)

Raluca Podea, fosta iubita a lui Florin Pastrama, pare sa isi vada de viata, chiar si dupa ce acesta s-a casatorit cu Brigitte Sfat. continuă pe B1

Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit! E oficial! Primele imagini (FOTO)

Brigitte Sfat si Florin Pastrama se casatoresc luni! Bruneta a declarat recent ca nu doreste sa traiasca in pacat cu iubitul ei, asa ca trebuie sa se casatoreasca! LACRIMI PENTRU CRISTI BORCEA! NU A.

Oana Roman, la nunta lui Brigitte Nastase cu Florin Pastrama. Ce tinuta a purtat

Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit, luni, iar la cununia civila au fost invitati prieteni si fosti colegi de la emisiunea Ferma. Printre cei care le-au fost aproape celor doi s-a aflat si Oana Roman, care a impresionat din nou prin tinuta in care s-a afisat. Cum a venit Oana Roman la nunta lui [] .

Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit civil. Cum s-a imbracat fosta sotie a lui Ilie Nastase

Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit civil, iar primele imagini cu cei 2 au aparut deja pe retelele de socializare. Fosta sotie a lui Ilie Nastase a marturisit ca doreste sa aiba un copil, in timp ce Florin a declarat ca este in al noualea cer. Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit civil [] .

Ilie Nastase, reactie nervoasa, dupa casatoria lui Brigitte Sfat cu Florin Pastrama. Ce i-a cerut

Ilie Nastase a avut o reactie nervoasa in momentul in care i s-a cerut o parere despre casatoria lui Brigitte Sfat cu Florin Pastrama. Fostul tenismen a raspuns in stilul sau caracteristic, adica in doi peri si a dezvaluit ce l-a deranjat la fosta nevasta. Ilie Nastase, reactie nervoasa dupa casatoria lui Brigitte Sfat Brigitte [] .

LIVIU POP, DUPA CONDAMNAREA LUI DRAGNEA: E o zi grea pentru PSD

Condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare este un lucru trist pentru PSD, care trebuie sa depaseasca insa acest moment, a declarat, astazi, la RFI, senatorul social-democrat Liviu Pop.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )