Libnet.ro
UNICEF

01:06

De ce Pamantul se invarte acum mai repede decat a facut-o vreodata in ultimii 50 de ani

Playtech Playtech,
De ce Pamantul se invarte acum mai repede decat a facut-o vreodata in ultimii 50 de ani

Daca ai simtit in ultimul timp ca nu sunt suficiente ore in zi, exista un motiv stiintific in spatele acestui lucru. Oamenii de stiinta cred ca Pamantul se roteste mai repede decat. continuă pe Playtech

Samsung confirma ca va lansa pe 14 ianuarie noile telefoane Galaxy S21, mult mai repede decat in alti ani

Samsung a confirmat zvonurile care spuneau ca noile telefoane Galaxy S21 vor fi lansate pe 14 ianuarie, compania anuntand oficial ca evenimentul Galaxy Unpacked 2021 se va tine la acea data. Despre telefoane se stiu multe lucruri, vor fi trei noi modele, cu cel mai mare avand ecran de 6,8 inci si baterie de 5. 000 mAh. Sursele spun ca preturile vor porni de la 849 euro pentru S21 si de la 1. 049 euro pentru S21 Plus.

Scolile din Romania se deschid mai repede decat crezi: anuntul surprinzator al ministrului Cimpeanu

La scurt timp dupa ce a inceput sa ocupe scaunul ministerial, Sorin Cimpeanu a facut un set de promisiuni legate de inceperea scolii in format traditional. Afirmatiile au fost facute.

Coronavirus: Companiile europene isi vor reveni mai rapid decat gospodariile Muncitorii, marii pierzatori ai pandemiei (raport BCE)

Muncitorii europeni vor suferi din cauza efectelor pandemiei de COVID-19 la mult timp dupa ce companiile vor beneficia de eficientizarea activitatii din timpul perioadelor de carantina, arata un sondaj realizat de Banca Central Europeana si citat de Bloomberg.

Tarile exotice mai ieftine decat Bucuresti. Aici poti locui daca lucrezi remote

S-au aflat care sunt tarile exotice mai ieftine decat Bucurestiul. Locurile sunt ideale de locuit pentru cei care pot munci de acasa. Locatii exotice de vis unde viata este mai ieftina ca in Bucuresti. Cat ar costa sa te muti in Elvetia Americii Centrale Exista mai multe tari exotice mult mai ieftine ca Bucurestiul. Astfel, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )