Libnet.ro
UNICEF

07:00

Pambac ia un credit de 9 mil. euro pentru investitii in magazine si productie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Pambac ia un credit de 9 mil. euro pentru investitii in magazine si productie

Banca Transilvania a acordat un credit de aproape 40 milioane lei peste 9 milioane euro) companiei de morarit si panificatie Pambac Bacau, care va folosi banii pentru investitii in reteaua de magazine si modernizarea liniilor de fabricatie, scrie. continuă pe Wall-Street Ro

BERD acorda UniCredit Tiriac Bank 10 mil. euro pentru a finanta IMM-urile din energie

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda UniCredit Tiriac Bank un imprumut de 10 milioane de euro pentru finantarea IMM-urilor care investesc in eficienta energetica si proiecte de energie regenerabila, a anuntat luni institutia.

Proprietarul Formula 1 a strans 10,5 mld. euro pentru un mega fond de investitii

CVC Capital Partners, proprietarul Formulei 1, a atras 10,5 miliarde de euro pentru un nou fond de investitii, aceasta fiind cea mai mare suma atrasa de o companie europeana de la criza financiara din 2008, relateaza Bloomberg, preluat de Mediafax .

CVC, proprietarul Formulei 1, a strans 10,5 miliarde euro pentru un nou fond european de investitii

CVC Capital Partners, proprietarul Formulei 1, a atras 10,5 miliarde de euro pentru un nou fond de investitii, aceasta fiind cea mai mare suma atrasa de o companie europeana de la criza financiara din 2008, relateaza Bloomberg.

Toate companiile mari se finanteaza pentru investitii importante

Toate companiile mari se finanteaza pentru investitii importante, sustine Gruia Stoica, proprietarul Grupului Grampet, din care face parte Grup Feroviar Roman GFR), desemnat castigator al procesului de privatizare a CFR Marfa, in contextul in care presedintele Traian Basescu a spus ca bancile nu sunt dispuse sa acorde credite mari societatilor. Gruia Stoica ne-a raspuns, ieri, la cateva intrebari, subliniind ca GFR are o relatie veche cu Raiffeisen Bank Austria, de la care a obtinut scrisoarea de bonitate si scrisoarea de garantie in procesul de privatizare pe care l-a castigat. GFR va incepe colaborarea cu Consiliul Concurentei dupa ce va fi semnat contractul de vanzare-cumparare a pachetului majoritar de actiuni de la CFR Marfa, ne-a spus Gruia Stoica. Consiliul Concurentei asteapta dosarul de notificare de la GFR care detine circa 30% din piata de profil) pentru a stabili daca, prin cumpararea CFR Marfa cu o cota de piata de aproape 50%), va fi creata o concentrare economica.

Francezii de la AS Monaco au oferit 10 milioane de euro pentru portarul Rui Patricio

Francezii de la AS Monaco au depus, marti, o oferta in valoare de zece milioane de euro pentru Rui Patricio, portarul celor de la Sporting Lisabona, potrivit Mediafax. in varsta de 25 de ani, Rui Patricio are 23 de.

Investitie de 15 mil. euro intr-un terminal pentru cereale din portul Constanta

Cargill si Transport Trade Services TTS) vor investi 15 milioane de euro in terminalul pentru cereale Canopus Star, aflat in portul Constanta.

Carturesti investeste 1 mil. euro in trei noi librarii

Lantul de librarii se va extinde din toamna cu trei noi locatii in zona de nord a Capitalei si in Ploiesti, investitia ridicandu-se la circa un milion de euro.

Penitenciarele au strans datorii de peste 3 MIL. euro. Nu a fost achitat nici mobilierul retro achizitionat

Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) a acumulat datorii de peste trei milioane de euro, dintre care mai bine de un milion de euro reprezinta datorii catre furnizorii de energie electrica, gaze, apa, societatile de cablu si cele de.

Business Report: Gruia Stoica, GFR: Toate companiile mari se finanteaza pentru investitii importante; Bumerangul austeritatii. Datoria publica din UE a crescut la 86% din PIB in trei luni; Ce comisioane au bancile la carduri. La cine te costa mult sa-ti

Romanilor le place luxul pe roti. Cel de ocazie. Soselele Romaniei sunt pline de autoturisme care se incadreaza, cel putin teoretic, in categoria vehiculelor premium si de lux. O problema de timp? De ce inca nu a intrat economia zonei euro in deflatie. Cea mai mare necunoscuta a crizei financiare este de ce zona euro nu a intrat inca in deflatie.

Corectii financiare de 21 milioane euro pentru 57 de proiecte din domeniul energiei regenerabile/ Adrian Ciocanea, secretar de stat: sumele vor fi suportate din bugetul de stat

Fondurile aferente Programului Cresterea Competitivitatii Economice - componenta referitoare la realizarea si modernizarea de noi capacitati de producere a energiei electrice si termice, prin valorificarea resurselor regenerabile, vor suferi o corectie de 5% aplicata cererilor de rambursare care se vor depune de acum incolo, pana la finalizarea proiectelor. Hotararea de Guvern a fost publicata in Monitorul Oficial nr. In total, este vorba de circa 97 milioane lei, adica aproximativ 21 milioane euro.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )