Libnet.ro
UNICEF

13:45

PAMFLET marca Victor Ponta: Vio de Guvern ORI E OM ORI E CORECTA. M-au sunat si mi-au facut o oferta - Ministru la Ministerul Filosofiei si Arheologiei

B1 B1,
PAMFLET marca Victor Ponta: Vio de Guvern ORI E OM ORI E CORECTA. M-au sunat si mi-au facut o oferta - Ministru la Ministerul Filosofiei si Arheologiei

Viorica Dancilaa comis-o din nou, inventand noi termeni, in direct, intr-o emisiune televizata. Ironiile pe seama acesteia s-au tinut lant in mediul online si nici Victor Ponta nu a scapat ocazia de. continuă pe B1

Victor Ponta: Motiunea trece sigur. Se reseteaza tot jocul Putem sa avem din nou un guvern de centru-stanga

Victor Ponta a declarat miercuri, dupa ce opozitia a castigat o prima victorie in Parlament, ca motiunea de cenzura va fi discutata joia viitoare si va trece sigur, cu posibilitatea investirii unui nou guvern de centru-stanga.

Victor Ponta: Dupa ce trece motiunea de cenzura, optiunea noastra e un guvern de centru-stanga. Nu il votez pe Orban premier

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a declarat marti ca nu va vota un guvern cu premier Ludovic Orban, precizand ca, dupa adoptarea motiunii de cenzura, optiunea sa este pentru un guvern de centru-stanga,.

Victor Ponta anunta pozitia Pro Romania la motiunea de cenzura: Nu vom vota pentru un alt guvern incompetent

Victor Ponta a anuntat, marti, ca parlamentarii Pro Romania vor vota pentru schimbarea Guvernului Dancila, insa nu vor mai gira pentru un alt guvern incompetent, intr-un mesaj postat pe pagina sa de.

VICTOR PONTA: Dancila stia de la mine ca nu are nicio sansa cu Rovana Plumb

Presedinte Pro Romania, Victor Ponta, spune ca Viorica Dancila stia ca Rovana Plumb nu are nicio sansa sa devina comisar european si se intreaba daca a propus-o din prostie sau ca sa-i rupa gatul. Ponta spune ca propunerea Romaniei pentru functia de comisar european trebuie sa fie femeie, sa aiba experienta europeana si sa nu aiba probleme de integritate.

Viorica Dancila, atac la adresa lui Victor Ponta: Uraste PSD si vrea sa se razbune. Nu ar avea motive. Partidul i-a oferit destule

Premierul Viorica Dancila l-a atacat dur pe Victor Ponta, liderul PRO Romania, spunand ca uraste PSD si vrea sa ia tot mai multi oameni din partid ca sa se razbune. Victor Ponta uraste PSD. Am v.

Avertismentul CTP: viitorul motiunii de cenzura si Victor Ponta, cel mai periculos personaj politic

In cadrul unei interventii la Digit 24, Cristian Tudor Popescu a formulat mai multe argumente interesante despre viitorul guvernarii PSD. in acelasi context, a vorbit despre Victor Ponta, cel mai periculos personaj politic. Gazetarul Cristian Tudor Popescu a fost invitat aseara la Digi 24 pentru a-si verbaliza opiniile despre situatia politica actuala din Romania. Desi .

Victor Ponta: Motiunea de cenzura - dezbatuta si votata pe 10 octombrie

Motiunea de cenzura se va dezbate si se va vota in Parlament joia viitoare, au decis Birourile permanente reunite ale Parlamentului. Anuntul a fost facut de liderul PRO Romania, Victor Ponta. El a precizat.

Rasturnare de situatie! Victor Ponta: Motiunea NU se va vota sambata. Se amana

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, este de parere ca motiunea de cenzura nu va fi votata sambata, asa cum vor PSD-istii, din lipsa de cvorum. PSD ramane confiscat de Gasca Dragnea - Dancila -.

Victor Ponta: PSD ramane confiscat de gasca Dragnea - Dancila - Iordache

Victor Ponta sustine ca motiunea de cenzura nu va fi votata, sambata, asa cum a programat majoritatea PSD votul din Parlament. Liderul Pro Romania declara ca nu va fi asigurat cvorumul, sambata, iar.

Victor Ponta: Fifor urmeaza sa aiba o operatie de sex si sa plece la Bruxelles in calitate de candidat femeie al PSD

Victor Ponta a declarat marti , dupa ce numele lui Mihai Fifor a fost vehiculat ca varianta de comisar european, ca Romania trebuie sa propuna un candidat femeie. Liderul Pro Romania a si glumit pe aceasta tema.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )