Libnet.ro
UNICEF

13:45

Pana la 30.000 de spectatori pe zi vor putea asista la meciurile Australian Open

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pana la 30.000 de spectatori pe zi vor putea asista la meciurile Australian Open

Pana la 30. 000 de fani pe zi vor putea asista la meciurile de la Australian Open, a anuntat Martin Pakula, ministrul Sportului din statul Victoria. continuă pe Ziarul Bursa

Australian Open: Cati spectatori vor putea asista la meciurile de la Melbourne

Martin Pakula, ministrul Sportului din statul Victoria, a anuntat cati spectatori pe zi vor putea asista la meciurile de la Australian Open, informeaza BBC.

Australia a invins pandemia! Cati spectatori pe zi vor putea asista la meciurile primului turneu de Grand Slam

Masurile foarte stricte luate de autoritatile sanitare de la Antipozi in lupta cu noul coronavirus au avut rezultate excelente, astfel ca Australian Open se va juca cu foarte multi fani in tribune.

UPDATE Cimpeanu: Elevii care au vulnerabilitati sau apartinatori cu vulnerabilitati, certificate medical, vor putea invata online; profesorii vor putea preda online Petitie pentru reintroducerea sistemului hibrid

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri ca profesorii care au vulnerabilitati certificate medical vor putea preda online, iar elevii cu probleme de sanatate sau cu membri ai familiei cu vulnerabilitati certificate medical vor putea invata online, transmite Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )