Libnet.ro
UNICEF

07:00

Pana si cei mai bogati romani sunt saraci. Pe ce loc in lume se afla Ion Tiriac

Adevărul Adevărul,
Pana si cei mai bogati romani sunt saraci. Pe ce loc in lume se afla Ion Tiriac

Ion Tiriac este singurul roman inclus in ultima editie a topului miliardarilor publicat marti de revista americana Forbes, cu o avere de 1,2 miliarde de dolari. continuă pe Adevărul

Romania, printre tarile UE cu cei mai multi liber profesionisti din totalul fortei de munca. Care sunt cele mai populare ocupatii

1 din 5 romani sunt liber profesionisti. Cei mai multi sunt inregistrati in activitati profesionale, servicii si vanzari si mestesuguri. Potrivit Eurostat , Romania era, in 2018, printre tarile Uniunii Europene cu cei mai multi freelanceri. Mai exact,.

HOROSCOP. Care sunt cei mai empatici nativi din zodiac

Caracteristicile zodiilor pot determina gradul de empatie cu care o persoana e inzestrata. Exista persoane care au o rabdare de fier si reusesc sa inteleaga perfect prin ce stari trec cei din jur, t.

A devenit unul dintre cei mai cautati oameni din Europa, dupa ce a ucis un barbat intr-un mod infiorator. L-a torturat si l-a omorat in fata propriilor lui copii, care nu au putut face nimic pentru a-l salva

Un barbat, care se presupune ca ar fi ucis violent un tata la o ferma din Cheshire, a devenit cel mai cautat om din Europa. Detectivii il cauta pe Christopher Guest More Jr de cand a fugit din tara, imediat.

Topul tarilor cu cei mai stresati locuitori

Inceput in 2015, studiul care a incercat sa afle topul celor mai stresati locuitori ai lumii a fost realizat in peste 140 de tari. Cercetarea a durat trei ani si a fost realizata de firma Gallup.

HOROSCOP saptamana 29 aprilie 5 mai 2019. Berbecii sunt exagerat de romantici, Gemenii trebuie sa fie mai indrazneti

HOROSCOP Iata horoscopul dragostei pentru saptamana 29 aprilie 5 mai 2019. Ultimele zile de aprilie sunt intense, Saturn cel dur si karmic intra in miscare retrograda chiar pe Nodul Lunar Sud in Capricorn. Este.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2218 seconds )