Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pana la sfarsitul anului, 10 mii de copii vor primi cadouri din partea lui Igor Dodon

Adevărul Adevărul,
Pana la sfarsitul anului, 10 mii de copii vor primi cadouri din partea lui Igor Dodon

Zece mii de copii din Republica Moldova vor primi pana la sfarsitul anului cadouri din partea presedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, prin intermediul Fundatiei de binefacere a primei-doamne Din Suflet. Cadourile, dar si alte actiuni sociale vor fi achitate din cele 20 de milioane de lei, bani adunati contul Fundatiei pe parcursul anului curent, din diferite donatii externe si interne. continuă pe Adevărul

Mos Craciun vine cu mascatii. Sute de copii vor primi daruri din partea politistilor locali

200 de copii, printre care se numara si micuti cu rezultate foarte bune la invatatura care au probleme de sanatate, vor primi daruri si produse pentru masa de Craciun de la politistii locali din Galati.

Elevii de la Scoala Gimnaziala nr.1 Lunca si Scoala Gimnaziala Talpa vor primi o masa calda pe zi, in in anul scolar 2017-2018

Elevii de la doua scoli din Teleorman vor primi o masa calda pe zi, in in anul scolar 2017-2018, potrivit unui document aprobat de Guvern.

Alte PROMISIUNI. Ministru: Toti cetatenii vor primi VOUCHERE de VACANTA pana in martie-aprilie

Masurile fiscale adoptate de Guvernul PSD-ALDE au nemultumit patronate si sindicate deopotriva, bugetari si angajati din mediul privat. Romanii au ajuns si sa iasa in strada, in vreme ce de la.

Aproximativ 24.000 de postasi vor primi cate 150 de lei, prime de Craciun: Este un gest modest de apreciere si se adrezeaza angajatilor cu salariul pana la si inclusiv mediu pe economie

Posta Romana va acorda cadouri in bani in valoare de 3,6 milioane de lei cu ocazia sarbatorilor de Craciun catre aproximativ 24. 000 de angajati, din care sunt exclusi cei cu posturi de conducere, au precizat pentru HotNews. ro oficialii companiei. 'Vorbim despre un gest modest de apreciere fata de angajatii nostri care depun zilnic eforturi pentru Posta Romana, in conditii dificile de munca. Mai mult decat atat, trebuie sa mentionam ca acest venit suplimentar se adreseaza angajatilor cu salariul pana la si inclusiv mediu pe economie', a transmis conducerea operatorului postal.

Parteneriat nou pentru COSR. Ce masini vor primi sportivii romani care se vor intoarce cu medalii de la JO din 2020

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman COSR) si Comitetul National Paralimpic Romania CNPR) au iancheiat un parteneriat nou, valabil pana in 2024.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )