Libnet.ro
UNICEF

22:45

PanamaPapers: Premierul Islandei pleaca din timpul unui interviu, dupa ce este intrebat de compania sa offshore (FOTO)

B1 B1,
PanamaPapers: Premierul Islandei pleaca din timpul unui interviu, dupa ce este intrebat de compania sa offshore (FOTO)

Sigmundur Gunnlaugsson, prim-ministrul Islandei, a plecat din mijlocul unui interviu in momentul in care i s-au pus intrebari despre compania sa offshore, Wintris, arata theguardian. com. Reactia. continuă pe B1

VIDEO Panama Papers: Premierul Islandei a plecat in mijlocul unui interviu dupa ce a fost intrebat de legaturile sale cu o companie off-shore

Premierul Islandei, Sigmundur David Gunnlaugsson, a plecat in mijlocul unui interviu acordat duminica televiziunii suedeze SVT, dupa cea fost intrebat despre o companie numita Wintris, despre care acesta spune ca a fost declarata in totalitate autoritatii fiscale islandeze, informeaza The Guardian.

Controversa Panama Papers: Premierul Islandei, primul politician de rang inalt luat la intrebari de jurnalisti

Premierul Islandei, Sigmundur David Gunnlaugsson, este primul politician de rang inalt care a trebuit sa raspunda, duminica, intrebarilor jurnalistilor, in controversa Panama Papers. Astfel, numele sefului Executivului din Islanda figureaza printre numele a 140 de responsabili din aproximativ 50 de tari care si-au disimulat averile cu ajutorul unei societati panameze de consultanta pentru companiile offshore.

Madonna, rebela si la 18 ani! Primele fotografii din timpul facultatii

Madonna era rebela si in perioada facultatii. O demonstreaza primele fotografii cu vedeta, realizate in primul an la Universitatea din Michigan. In 1976, unul dintre prietenii apropiati la acea vreme, i-a facut vedetei o serie de fotografii in joaca, dupa ora de balet. Nimeni nu isi imagina atunci ca Madonna va ajunge o legenda, iar aceste poze vor avea o asemenea valoare.

Pericolul starii de somnolenta din timpul zilei

Un studiu prezentat la o conferinta a American College of Cardiology ACC) arata ca starea de somnolenta din timpul zilei poate fi asociata cu afectiuni precum hipertensiunea arteriala, nivel ridicat al colesterolului si zaharului sau exces de grasime in jurul taliei. Toate acestea sunt simptome ale sindromului metabolic.

Panama Papers, cea mai mare scurgere de informatii din lume: Documentele care dezvaluie cum politicieni precum apropiati ai lui Vladimir Putin sau premierul Islandei au spalat bani prin societati offshore (VIDEO)

Panama Papers arata cum sefi de stat, dar si alti politicieni de rang inalt, miliardari, celebritati, sportivi, precum si retele criminale fac parte din lista de beneficiari reali a mai mult de.

Stare de alerta in Franta. Trei barbati ucisi in timpul unui atac armat

Un atac armat a avut loc in Marsilia. Trei barbati au fost impuscat mortal si alti trei au fost raniti, in urma unui schimb de focuri, scrie France Info. Potrivit presei franceze,.

Proteste in Polonia: Luati-va mainile de pe uter! Corpul meu, treaba mea!. Militantii nu sunt de acord cu pozitia Bisericii Catolice cu privire la interzicerea avortului si pleaca din mijlocul slujbelor religioase (VIDEO)

Mii de oameni protesteaza in fata Parlamentului din Varsovia, Polonia, dupa ce un lider ar partidului majoritar a sustinut un apel al Bisericii Catolice Poloneze de a interzice avortul, arata telesurtv. net.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )