Libnet.ro
UNICEF

07:15

Panasonic a anuntat lansarea unui nou obiectiv foto

B1 B1,
Panasonic a anuntat lansarea unui nou obiectiv foto

Panasonic a anuntat lansarea unui nou obiectiv tele-interschimbabil cu zoom - LUMIX GX VARIO 35-100mm OIS / F2. SH-HS35100), bazat pe standardul Micro Four Thirds. Prin tehnologia optica. continuă pe B1

Georgian Pop (PSD): Tema unui nou referendum pentru inlaturarea lui Basescu NU E de ACTUALITATE.

Secretarul Camerei, deputatul PSD Georgian Pop, a declarat, luni, referindu-se la afirmatiile lui Philip Gordon, adjunct al secretarului de stat al SUA, ca tema organizarii unui nou referendum pentru inlaturarea lui Traian Basescu nu este de actualitate in acest moment, potrivit Mediafax. Solicitat sa comenteze declaratiile lui Philip Gordon, care a afirmat ca este la curent cu intentiile unor politicieni romani de a organiza un nou referendum pentru a-l inlatura pe presedintele Traian .

Castelul Bran, una din cele mai cunoscute cladiri din lume, va fi reprodus, pe placul copiilor, sub forma unui puzzle tridimensional (FOTO)

Castelul Bran, cunoscut in toata lumea multumita legendei lui Dracula, a devenit subiectul unui puzzle 3D. Cubic Fun, unul dintre cei mai mari producatori de jucarii din lume, a decis sa faca din Castelul Bran.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )