Libnet.ro
UNICEF

05:45

Pandele, acuzatii grave: Victor Ponta avea interes ca Gabi sa nu castige Primaria. I-au infipt cutitul in spate!

Antena3 Antena3,
Pandele, acuzatii grave: Victor Ponta avea interes ca Gabi sa nu castige Primaria. I-au infipt cutitul in spate!

Florentin Pandele a declarat luni, in emisiunea Subiectiv, ca Victor Ponta avea interes ca Gabriela Firea sa nu castige Primaria Capitalei si si-a adus contributia alaturi de primarul de la sectorul 3 sa ii infiga cutitul in spate acesteia. continuă pe Antena3

Alegeri locale 2020. PSD, acuzatii grave la adresa lui Marcel Vela: Vrea vicierea rezultatului

Dupa ce Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a iesit intr-o conferinta de presa ca sa anunte masurile dispuse pentru ziua alegerilor locale, social democratii l-au acuzat de indata ca acesta incalca legea si ca actiunile sale au ca scop vicierea rezultatului alegerilor. Alegeri locale 2020. PSD, acuzatii grave la adresa lui Marcel Vela Amintim ca .

Florin Zamfirescu, acuzatii grave: Au dus-o la un spital si a murit. Si gata, COVID-19

Florin Zamfirescu, unul din cei mai importanti actori ai generatiei sale, trece prin momente grele in aceasta perioada de pandemie. Declaratiile sale de astazi, de la Antena 3, au socat o lume-ntreaga prin duritate si prin dramatismul celor relatate. Florin Zamfirescu, acuzatii grave Actorul Florin Zamfirescu a fost invitat astazi la emisiunea Obiectiv, de la .

Victor Ponta: La Bucuresti am comis o eroare evidenta prin candidatura intr-o alianta necunoscuta votantilor

Liderul Pro Romania,Victor Ponta, a anuntat, luni seara, ca la alegerile parlamentare, Pro Romania va avea doar candidati proprii si sigla Pro Romania. Ponta: Am comis o eroare evi.

Victor Ponta: Mie imi pare rau ca n-a castigat doamna Firea. Va fi o babilonie in Bucuresti, Consiliul General va fi extrem de divizat

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, sustine ca regreta ca n-a castigat doamna Firea si este de parere ca Bucurestiul va fi extrem de dviziat in Consiliul General. Mie imi pare rau ca.

Actorul Florin Zamfirescu, acuzatii grave dupa moartea soacrei sale in plina pandemie de coronavirus: Au omorat-o si au trantit-o pe scarile unui spital

Florin Zamfirescu face acuzatii socante dupa ce si-a pierdut soacra care s-a stins din viata in plina pandemie, potrivit spynews. ro. Actorul a declarat ca femeia ar fi fost omorata dupa ce a fost luata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )