Libnet.ro
UNICEF

14:45

Pandemia de Covid 19 - amenintare sau alarma falsa?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pandemia de Covid 19 - amenintare sau alarma falsa?

in Germania au existat scurgeri de informatii potrivit carora noul coronavirus ar fi o alarma falsa * Adrian Marinescu: Specialistii germani evidentiaza faptul ca s-a exagerat cu privire la modalitatea de abordare a noului coronavirus * Alexandru Rafila: Documentul nemtilor a fost speculat de mass-media De la articolul Revenim la normal sau nu? publicat in ziarul BURSA in urma cu circa o saptamana, in care subliniam ca pandemia se comporta ca un montagne rousse, numarul imbolnavirilor raportate in tara noastra a fost intr-o continua urcare, ieri, fiind anuntata o scadere brusca a acestora. continuă pe Ziarul Bursa

Raed Arafat, catre romanii care neaga pandemia de Covid-19: Sa priveasca in ochi familiile si sa le spuna ca rudele lor au murit din cauza unei farse

Secretarul de stat Raed Arafat le transmite celor care spun ca pandemia de COVID-19 este o farsa sa priveasca in ochi familiile celor cazuti la datorie si sa le spuna direct ca rudele lor au murit din cauza unei farse.

Un nou studiu despre pandemia de COVID-19: Aproape 350 de milioane de persoane din intreaga lume risca sa fie grav afectate de boala

Un nou studiu despre pandemia de COVID-19 ofera date sumbre cu privire la evolutia infectarilor la nivel mondial. Aproape 350 de milioane de persoane din intreaga lume risca sa fie grav afectate de COVID-19 si ar.

Lonely Planet a inclus Romania in topul celor mai sigure tari de vizitat dupa pandemia cu COVID-19

Romania a fost inclusa de Lonely Planet, cel mai bun ghid de calatorii din lume, in top 5 destinatii sigure de vizitat dupa pandemie.

De ce a determinat pandemia de COVID-19 cresterea nivelului de paranoia la nivel mondial. Oamenii sunt predispusi sa creada teorii ale conspiratiei

In perioadele de incertitudine, cum ar fi aparitia brusca a unei pandemii globale, oamenii pot fi mai predispusi la paranoia si la acceptarea unor teorii ale conspiratiei, spun cercetatorii de la Universitatea Yale.

Focar de Covid-19 la Spitalul Judetean Mehedinti. Prefectul: Putea fi evitat printr-un management eficient

Incepand cu data de 6 iunie a. c. , la nivelul Spitalului Judetean de Urgente din Drobeta Turnu Severin, a aparut un focar de Covid -19, care evolueaza si la aceasta data.

Se extinde focarul de COVID-19 de la ISU Prahova. inca noua pompieri depistati pozitiv

Se extinde focarul de COVID-19 de la detasamentul ISU Campina. inca noua pompieri au fost testati pozitiv pentru coronavirus, dupa ce, zilele trecute, laboratorul de la Bucuresti a confirmat zece teste pozitive ale angajatilor ISU.

Un angajat al presedintiei israeliene, confirmat cu COVID-19. Activitatea sediului a fost suspendata

Sediul administratiei presedintelui israelian Reuven Rivlin a fost inchis, iar activitatea suspendata, dupa ce sambata un angajat din cadrul institutiei a fost confirmat cu COVID-19, scrie Anadolu.

Documentul oficial care a socat o lume intreaga: Pandemia de coronavirus, o alarma falsa la nivel mondial

Un document de 93 de pagini facut de oameni de stiinta germani, aprobat de Ministerul de Interne din Germania, arata ca pandemia de coronavirus este, de fapt, o alarma falsa la nivel mondial. Stephan Kohn, angajat al Ministerului de Interne din Germania si coordonator al raportului, a fost suspendat din functie dupa aparitia publica a .

Pandemia de COVID-19, prevestita de Baba Vanga. A rostit cuvintele pe patul de moarte

Clarvazatoarea Baba Vanga a devenit cunoscuta pe intreg mapapondul, prin profetiile sale terifiante. Multe dintre ele s-au adeverit. Printre acestea, pandemia de coronavirus din 2020. Neshka Stefanova.

Italia, Germania, Olanda si Franta vor plati AstraZeneca o suma initiala de 750 de milioane de euro pentru 300 de milioane de vaccinuri pentru Covid-19

Italia, Germania, Olanda si Franta vor plati companiei farmaceutice britanice AstraZeneca o suma initiala de 750 de milioane de euro pentru 300 de milioane de doze ale vaccinului potential pentru Covid-19, potrivit Ministerului italian al Sanatatii, citat de Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )