Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pandemia Covid-19. Trump ii avertizeaza pe americani ca urmatoarele doua saptamani vor fi foarte, foarte dureroase

Adevărul Adevărul,
Pandemia Covid-19. Trump ii avertizeaza pe americani ca urmatoarele doua saptamani vor fi foarte, foarte dureroase

Presedintele SUA, Donald Trump, i-a avertizat marti pe americani ca urmatoarele doua saptamani vor fi foarte, foarte dureroase, in timp ce bilantul noului coronavirus continua sa se inrautateasca in Statele Unite, noteaza AFP. continuă pe Adevărul

Coronavirus SUA: Trump ii avertizeaza pe americani ca urmatoarele doua saptamani vor fi foarte, foarte dureroase

Presedintele SUA, Donald Trump, i-a avertizat marti pe americani ca urmatoarele doua saptamani vor fi foarte, foarte dureroase, in timp ce bilantul noului coronavirus continua sa se inrautateasca in Statele Unite, noteaza AFP.

in urmatoarele doua saptamani, Chisinaul va organiza curse charter din peste 10 orase

In urmatoarele doua saptamani, vor fi organizate curse charter din peste zece orase. in cadrul unui briefing de presa, ministrul de Externe, Oleg Tulea, a precizat ca moldovenii vor fi adusi acasa din Londra, Dublin, Madrid, Frankfurt, Bruxelles, Varsovia, Lisabona, Milano, Paris, Moscova, Roma, Amsterdam si Praga, transmite IPN.

35 de companii au fost ajutate gratuit de agentia YOLO Media in ultimele doua saptamani pentru a supravietui crizei COVID-19

Agentia de PR si comunicare YOLO Media a oferit, in ultimele doua saptamani, consultanta pro-bono companiilor afectate de criza COVID-19. Specialistii agentiei au analizat situatia fiecarei firme si au trasat un plan de actiuni menit sa ajute companiile a-si adapta comunicarea cu clientii conform situatiei din prezent.

Cea mai neagra zi pentru SUA in criza COVID-19: 865 de morti. Trump: Urmatoarele doua saptamani vor fi foarte, foarte dureroase

Noul coronavirus a ucis un numar record de 865 de persoane in Statele Unite in termen de 24 de ore, potrivit bilantului anuntat marti seara de Universitatea Johns Hopkins, scrie AFP. Aceasta crestere spectaculoasa a ridicat la 3. 873 de decese bilantul total de la debutul pandemiei, potrivit Agerpres. Trump ii avertizeaza pe americani ca urmatoarele doua saptamani vor fi foarte, foarte dureroase.

Cum a aratat Scoala de Acasa in primele doua saptamani. Ce metode folosesc profesorii si care sunt problemele aparute

Studiul reprezinta o radiografie a celor 2 saptamani de Scoala de Acasa, a efortului depus de catre cadrele didactice pentru a reconfigura predarea in noul format online si arata cum s-a digitalizat, in masa, educatia din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )