Libnet.ro
UNICEF

19:45

Pandemia nu a dezumflat piata chiriilor. Care sunt asteptarile romanilor legate de inchirierea unei locuinte

Adevărul Adevărul,
Pandemia nu a dezumflat piata chiriilor. Care sunt asteptarile romanilor legate de inchirierea unei locuinte

Respondentii studiului Storia. ro care planuiesc sa se mute in chirie in perioada urmatoare sunt in cautare de apartamente cu doua camere si garsoniere sau studiouri. Cei mai multi vor sa inchirieze pe o perioada de un an, urmati de cei care isi doresc sa inchirieze o locuinta pe termen lung, pentru mai mult de doi ani. continuă pe Adevărul

Piata chiriilor, bulversata de pandemie. Studentii renunta la chirii pentru a nu mai cheltui banii parintilor

Anul acesta, din cauza crizei sanitare declansata de noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, piata chiriilor a avut foarte mult de suferit. Un tanar absolvent de facultate care se afla in cautarea unui job in Bucure.

Suedia ar putea fi prima tara no cash: Unii tineri habar nu au cum arata banii reali. Care sunt riscurile?

Suedia ar putea fi prima tara care trece la nivelul urmator, cel al unei lumi fara bancnote si monede, in conditiile in care pandemia de coronavirus a facut ca platile cash sa fie pe cale de disparitie in foarte multe state, arata o analiza Bloomberg. Cum ar arata insa aceasta lume si care sunt totusi riscurile unui viitor inevitabil?.

Care sunt cele mai inteligente rase de caini. Surprizele din top

Conform cercetatorilor, cainii sunt capabili sa inteleaga 250 de cuvinte si gesturi, sa numere pana la cinci, dar si sa efectueze operatii simple de matematica. Care sunt cele mai inteligente rase de caini De altfel, oamenii de stiinta canadieni au facut si un top al celor cinci cele mai inteligente rase de caini. Iata care .

Alimentele care sunt perfecte pentru creier. Cat de mult ajuta sa le consumam

Zi de zi suntem asaltati de probleme. Stilul de viata haotic, stresant, are un impact negativ asupra sanatatii sistemului nervos, singurul ce nu se poate regenera. Iata care sunt alimentele perfecte pentru creier. Cat de mult ajuta si cum trebuie consumate. Ce alimente sunt ideale pentru creier si cat de mult ajuta sa le consumam .

Alimentele care sunt nocive daca le mananci dimineata. Din pacate, multi romani le consuma

Romanii nu stau deloc bine cu alimentatia! Pe langa faptul ca de cele mai multe ori majoritatea dau gres atunci cand vine vorba despre masa de pranz sau cina, din cauza programului incarcat. Prima si cea mai importanta masa a zilei este si ea incununata de greseli. Care sunt alimentele nocive pe care multi le .

Cum s-a schimbat piata chiriilor pe fondul pandemiei

Respondentii studiului Storia. ro care planuiesc sa se mute in chirie in perioada urmatoare sunt in cautare de apartamente cu doua camere si garsoniere sau studiouri. Cei mai multi vor sa inchirieze pe o perioada de un an, urmati de cei care isi doresc sa inchirieze o locuinta pe termen lung, pentru mai mult de doi ani, potrivit unui comunicat de presa.

Piata chiriilor, bulversata de pandemie. La Cluj, chiriasii s-au organizat intr-o Asociatie. Studentii renunta la chirii pentru a nu mai cheltui banii parintilor

Cand vine vorba despre chirii, ai de-a face cu tot felul de oameni, spune Florin, unul dintre tinerii absolventi de facultate care isi cauta de lucru in Bucuresti. imbracat in bermude si o camasa alba de in topit, Florin a terminat Arhitectura si refuza sa lucreze acasa, la firma tatalui sau- o carmangerie mica dar care asigura un trai linistit familiei. Tata ar fi vrut sa ma faca carnatar, dar prefer sa vin sa-mi caut de lucru in domeniul meu aici, in Bucuresti. Cel mai greu a fost sa-l conving sa-mi plateasca 6 luni chiria, cu conditia ca daca nu-mi gasesc de lucru, ma angajeaza la firma lui. Problema in Bucuresti e ca toti vor sa-ti ia cat mai multi bani. Nu-i intereseaza ce ofera la schimb.

Parintii din Romania pot cere zile libere platite, pentru a sta cu copiii: care sunt conditiile

In contextul in care multi copii din Romania vor incepe astazi scoala online, parintii au dreptul sa stea cu ei acasa si sa fie platiti pentru asta, in anumite conditii. Legislatia.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )